Αν και κίτρινο ξεπουλάει - Το νέο μπουφάν των H&M που προκαλεί «φρενίτιδα»

Δεν γίνεται να το χάσεις!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αν και κίτρινο ξεπουλάει - Το νέο μπουφάν των H&M που προκαλεί «φρενίτιδα»

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store του H&M εντοπίσαμε για εσένα το πιο στιλάτο μπουφάν, το οποίο μάλιστα είναι και εξαιρετικά ανατρεπτικό μιας και το χρώμα του είναι κίτρινο.

Μπορεί το χειμώνα να έχεις συνηθίσει να φοράς πιο σκούρα χρώματα, μαύρα, καφέ και μπλε, ωστόσο φέτος ήρθε η ώρα να κάνεις την αλλαγή. Την ίδια στιγμή, μπορείς να κάνεις δική σου και αυτή την υπέροχη τσάντα από τα H&M που κοστίζει 19,99€ .

Το μπουφάν των H&M που σου προτείνουμε

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να λείπει από τη συλλογή σου. Μάλιστα θα σου προτείναμε να βιαστείς καθώς το συγκεκριμένο κομμάτι «φεύγει» από τα ράφια σαν τρελό.

Η&Μ κίτρινο μπουφάν

Υφασμένο, καπιτονέ, φουσκωτό αμάνικο μπουφάν. Φαρδιά εφαρμογή με ψηλό, όρθιο γιακά, φερμουάρ και αντιανεμικό καπάκι με τρουκς μπροστά, και ελαφρώς χαμηλή μανικοκόλληση. Τσέπες με καπάκι και τρουκ μπροστά, και ελαστικό κορδόνι στη μέση για ρυθμιζόμενη εφαρμογή. Με φόδρα.

Τιμή: 29,99€

Μπορείς να το συνδυάσεις με αυτό το 90's τζιν που κάνει «θραύση» στα H&M

Η νέα συλλογή των καταστημάτων H&M κυκλοφόρησε και εμείς εντοπίσαμε για εσένα το πιο στιλάτο τζιν της σεζόν, το οποίο θα φοράς όλο το χειμώνα του 2021! Ψηλόμεσο και κομψό, πρόκειται για το παντελόνι που θα λατρέψεις από το πρώτο λεπτό και ξεπουλάει ήδη.

Και ποια γυναίκα δε χρειάζεται στην ντουλάπα της ένα παντελόνι που να μπορεί να το φορέσει από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα.

Εμείς μόλις το είδαμε, τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δεν μπορείς να αποφασίσεις τι θα φορέσεις.

Θα μπορούσες μάλιστα να το συνδυάσεις και με αυτό το υπέροχο μποτάκι που εντοπίσαμε στα H&M. Δες το εδώ και θα σου πάρει το μυαλό!

H&M ψηλόμεσο παντελόνι

Το συγκεκριμένο παντελόνι κοστίζει 29,99€ και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί.

TAGS