Στα Zara με 26 ευρώ το πιο καθημερινό χειμωνιάτικο φόρεμα

Θα σε κρατάει ζεστή, ενώ παράλληλα θα σου χαρίζει στιλ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα Zara με 26 ευρώ το πιο καθημερινό χειμωνιάτικο φόρεμα

Φοβάσαι τον χειμώνα να βάζεις φορέματα λόγω του κρύου; Όχι πια! Σου βρήκαμε από τα Zara το φόρεμα που θα λατρέψεις να φοράς. Είναι καθημερινό και μπορεί να συνδυαστεί με όποιον τρόπο θέλεις εσύ. Κοστίζει μάλιστα, μόλις 26 ευρώ και πιο συγκεκριμένα, 25,95 ευρώ.

Πρόκειται για το πλεκτό φόρεμα με όρθιο γιακά με στρογγυλή λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι. Στο κάτω μέρος του είναι με βολάν. Βγαίνει μόνο σε μαύρο, το χρώμα που ταιριάζει με όλες τις αποχρώσεις, τύπους δέρματος, αλλά και σιλουέτες.

Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί στη δουλειά ή στα ψώνια σου, μέχρι για έναν γρήγορο καφέ ή φαγητό. Με τον κατάλληλο συνδυασμό μάλιστα, μπορεί να φορεθεί και το βράδυ για ένα χαλαρό ποτάκι με την παρέα ή τον σύντροφο.

Για να ολοκληρώσεις το look σου, ρίξε στους ώμους σου πάνω από το φόρεμα, αυτό το σικάτο παλτό που βγαίνει σε 3 διαφορετικά χρώματα και μπορείς να το αγοράσεις με μόλις δυο εικοσάρικα.

Αυτό είναι το φόρεμα των Zara

  • 25,95
  • Χρώμα Μαύρο

Zara καθημερινό χειμωνιάτικο φόρεμα

Συνδύασε το φόρεμα με αυτές τις ψηλές μπότες για πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Zara, εντοπίσαμε για εσένα τις πιο στιλάτες λευκές μπότες, οι οποίες δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να λείπουν από τη συλλογή σου φέτος το χειμώνα.

Ποιος είπε πως το λευκό είναι ένα χρώμα που φοριέται μόνο το καλοκαίρι; Ακόμα και το χειμώνα μπορούμε να βάλουμε στην καθημερινότητά μας τα έντονα χρώματα (δες εδώ το πιο στιλάτο πορτοκαλί μπουφάν από τα Zara).

Εμείς μόλις τις είδαμε τρέξαμε να τις αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα παπούτσι που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δεν μπορείς να σκεφτείς με τι να συνδυάσεις τα ρούχα σου.

Μάλιστα καλό θα ήταν να βιαστείς καθώς το συγκεκριμένο κομμάτι είναι περιζήτητο και ξεπουλάει.

  • ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΤΥΠΟΥ ΜΠΟΤΑ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ
  • ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΓΑΖΙΑ
  • ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΜΥΤΗ
  • Τιμή: 119€

Λευκές μπότες Zara

TAGS