Μόνο για τολμηρές - Η μωβ φούστα από τα Zara που προκαλεί πανικό

Δική σου με λιγότερα από 30 ευρώ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μόνο για τολμηρές - Η μωβ φούστα από τα Zara που προκαλεί πανικό

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Zara, εντοπίσαμε για εσένα, την πιο στιλάτη μωβ σατέν φούστα, η οποία δε θα έπρεπε να λείπει σε καμία περίπτωση από τη συλλογή σου φέτος το χειμώνα.

Μετά το σικάτο φόρεμα που σου βρήκαμε με 9,95€, ήρθε η ώρα να ενισχύσεις την ντουλάπα σου με ένα κομμάτι που μπορεί να αναδείξει κάθε look σου.

Η φούστα από τα Zara που σου προτείνουμε

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση, κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θα φορέσεις.

Μάλιστα, καλό θα ήταν να βιαστείς μιας και αυτή η φούστα έχει γίνει ανάρπαστη και πλέον έχουν μείνει μόνο λίγα κομμάτια.

  • ΨΗΛΟΜΕΣΗ ΚΟΝΤΗ ΣΑΤΙΝΕ ΦΟΥΣΤΑ
  • ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΟ ΠΛΑΪ ΜΕ ΚΡΥΦΟ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΣΤΗ ΡΑΦΗ
  • Τιμή: 25,95€

Zara μωβ φούστα

Συνδύασε τη φούστα σου με αυτά τα extra μποτάκια

Ψάχνεις τα πιο εκκεντρικά μποτάκια γιατί τα κλασικά μαύρα τα φοράνε όλες στο δρόμο; Στα Zara θα βρεις τα πιο μοδάτα στο πιο "μπαμ στα μάτια" χρώμα. Είναι στο κόψιμο και στο στιλ top trend για φέτος το χειμώνα, ωστόσο διαφέρουν στην απόχρωση.

Πρόκειται για τα μονόχρωμα μεταλλιζέ μποτάκια, τα οποία έχουν λεπτομέρεια θηλιά πίσω και μπροστά και επίσης χοντρή σόλα. Κλείνουν με φερμουάρ στο εσωτερικό μέρος. Μάλιστα, διαθέτουν συνθετικό εύκαμπτο πάτο αφρού από λάτεξ, που είναι σχεδιασμένος να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στο περπάτημα.

Μπορεί να θέλουν ιδιαίτερη προσοχή στον συνδυασμό τους, λόγω του χρώματος τους, ωστόσο, με ένα total black look σίγουρα θα "κλέψεις" όλα τα βλέμματα και γνωστές και φίλες θα σε ρωτούν από που τα αγόρασες.

Ωστόσο, αν θέλεις τα κλασικά μαύρα που ταιριάζουν με όλα, σου έχουμε βρεις τα πιο οικονομικές τα οποία ξεπουλάνε στο λεπτό.

  • 39,95 EUR
  • Χρώμα Χρυσό

Zara χρυσά μποτάκια

TAGS