Πράσινο καπιτονέ - Το μπουφάν των Zara που γίνεται ανάρπαστο

Δεν γίνεται να το χάσεις φέτος τον χειμώνα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πράσινο καπιτονέ - Το μπουφάν των Zara που γίνεται ανάρπαστο

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Zara, εντοπίσαμε για εσένα το πιο στιλάτο και must μπουφάν, το οποίο δε θα γίνεται να λείπει σε καμία περίπτωση από τη φετινή συλλογή σου.

Μπορεί προς το παρόν να μην έχουν πιάσει τα βαριά κρύα στην χώρα μας, ωστόσο όλα δείχνουν πως ο φετινός χειμώνας θα δείξει τα "δόντια" του. Έτσι, πρέπει να ενισχύσεις την ντουλάπα σου με ένα ζεστό μπουφάν, το οποίο θα φοράς όλη μέρα, όπως και αυτό το τζιν που βγαίνει σε 12 χρώματα.

Το μπουφάν από τα Zara που δεν γίνεται να χάσεις

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι πανωφόρι να βάλεις με τα ρούχα σου.

Μάλιστα θα σου προτείναμε να βιαστείς καθώς το συγκεκριμένο κομμάτι έχει γίνει πραγματικά ανάρπαστο τον τελευταίο καιρό και ξεπουλάει σαν τρελό.

ΜΑΚΡΥ ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΕ ΟΡΘΙΟ ΓΙΑΚΑ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥ ΜΑΝΙΚΙ

ΜΠΡΟΣΤΙΝΕΣ ΤΣΕΠΕΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΚΟΥΜΠΙΑ ΣΟΥΣΤΕΣ

Τιμή: 69,95€

Zara πράσινο μπουφάν

Φόρα το μπουφάν σου με το πιο σικάτο φόρεμα

Στα Zara σου βρήκαμε το πιο σικάτο φόρεμα, το οποίο μπορείς να φοράς όλες τις ώρες της ημέρας. Είναι σε ίσια γραμμή, βγαίνει σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα και θα το αγαπήσεις. Όχι μόνο λόγω σχεδίου και εφαρμογής, αλλά και λόγω της αδιανόητα χαμηλής τιμής.

Πρόκειται λοιπόν για το αμάνικο μίντι φόρεμα με όρθιο γιακά. Βγαίνει σε μπέζ, κόκκινο, μαύρο και μπλε χρώμα, για να διαλέξεις το αγαπημένο σου. Ανάλογα με τα παπούτσια που θα το συνδυάσεις μπορείς να το φορέσεις σε κάθε περίπτωση. Από την δουλειά, μέχρι για τα ψώνια ή τον καφέ σου, ακόμη και το βράδυ για ένα χαλαρό ποτάκι.

Για παράδειγμα με ένα ζευγάρι sneakers και ένα πουλοβεράκι από πάνω ή πουκάμισο είναι το πιο στιλάτο look για μια χαλαρή βόλτα. Αν θέλεις να το φορέσεις βράδυ, συνδύασε το με μποτάκια μαύρα όπως αυτά τα φουλ οικονομικά, ένα τσαντάκι, σακάκι στους ώμους και έτοιμη.

9,95 EUR

φόρεμα με 9,95 ευρώ στα Zara

TAGS