Αυτό το φόρεμα των Zara μπορείς να το φοράς όλη την ημέρα και κοστίζει 16,99 ευρώ

Είναι μαύρο και ταιριάζει με όλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτό το φόρεμα των Zara μπορείς να το φοράς όλη την ημέρα και κοστίζει 16,99 ευρώ

Ψάχνεις το κατάλληλο φόρεμα που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας; Μην κοιτά άλλο...στο βρήκαμε στην εκπτωτική κατηγορία των Zara στην επίσημη ιστοσελίδα τους. Είναι μαύρο, κλασικό, αλλά παράλληλα πολύ εντυπωσιακό.

Πρόκειται για το φόρεμα με γιακά σε στυλ πουκάμισο με V ντεκολτέ και μακρύ μανίκι. Έχει λεπτομέρεια με ζώνη και ασορτί φιόγκο. Επίσης, σκίσιμο μπροστά στο κάτω μέρος. Κλείνει με κουμπιά στο μπροστινό μέρος και διαθέτει επίσης κρυφό φερμουάρ στο πλάι στην ραφή.

Μπορείς να το συνδυάσεις με ότι χρώμα σου αρέσει, ενώ με σωστούς συνδυασμούς μπορεί να φορεθεί από το πρωί για καφέ ή στη δουλεία με ένα ζευγάρι αρβυλάκια σαν και αυτά ή για ποτό το βράδυ με τις φίλες ή το αγόρι.

Αυτό είναι το φόρεμα των Zara

  • Από 29,95 EUR μόνο με 16,99 EUR
  • Χρώμα Μαύρο | 2298/160

Zara μαύρο φόρεμα

Συνδύασε το φόρεμα με αυτές τις μπότες σε λευκό χρώμα

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Zara, εντοπίσαμε για εσένα τις πιο στιλάτες λευκές μπότες, οι οποίες δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να λείπουν από τη συλλογή σου φέτος το χειμώνα.

Ποιος είπε πως το λευκό είναι ένα χρώμα που φοριέται μόνο το καλοκαίρι; Ακόμα και το χειμώνα μπορούμε να βάλουμε στην καθημερινότητά μας τα έντονα χρώματα (δες εδώ το πιο στιλάτο πορτοκαλί μπουφάν από τα Zara).

Εμείς μόλις τις είδαμε τρέξαμε να τις αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα παπούτσι που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δεν μπορείς να σκεφτείς με τι να συνδυάσεις τα ρούχα σου.

Μάλιστα καλό θα ήταν να βιαστείς καθώς το συγκεκριμένο κομμάτι είναι περιζήτητο και ξεπουλάει.

  • ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΤΥΠΟΥ ΜΠΟΤΑ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ
  • ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΓΑΖΙΑ
  • ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΜΥΤΗ
  • Τιμή: 119€

Λευκές μπότες Zara