Μαύρο ελαστικό παντελόνι στα Zara με 10,99 ευρώ - Σε 3 μοναδικά χρώματα

Για εσένα κιόλας που πρήζεσαι μετά το φαγητό, είναι το καλύτερο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαύρο ελαστικό παντελόνι στα Zara με 10,99 ευρώ - Σε 3 μοναδικά χρώματα

Ψάχνεις ένα παντελόνι που να μπορείς να το φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας, να ταιριάζει με όλα τα χρώματα της ντουλάπας σου και να μην σε πιέζει στην κοιλιά, ειδικά μετά το φαγητό, καθώς μπορεί να πρήζεσαι; Ε, θα το βρεις στη συλλογή ένδυσης της αλυσίδας των Zara.

Πρόκειται λοιπόν, για το ψηλόμεσο παντελόνι με λάστιχο στη μέση, που έχει φαρδύ μπατζάκι. Εκτός από μαύρο που θα το δείτε παρακάτω, βγαίνει σε τιρκουάζ, αλλά και μπεζ για πιο χαλαρές στιγμές. Λόγω μάλιστα του υφάσματος του, μπορείς άνετα να το φορέσεις και μέσα στο σπίτι.

Αν ωστόσο, ναι μεν σου αρέσουν τα άνετα παντελόνι, αλλά θα ήθελες κάτι πιο casual αθλητικό, τότε σου βρήκαμε επίσης το κατάλληλο. Είναι ψηλόμεσο σε χακί χψώμα και κοστίζει μόνο 14,99 ευρώ.

Αυτό είναι το παντελόνι των Zara

  • Από 19,95 EUR μόνο με 10,99 EUR -40%
  • Χρώμα Μαύρο | 5580/035

ελαστικό παντελόνι στα Zara 10,99 ευρώ

Συνδύασε το παντελόνι με αυτό το πουκάμισο για τέλειες βραδινές εμφανίσεις

Μετά το φούτερ των 9,99€ που σου προτείναμε, ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις και κάτι πιο θηλυκό και σικάτο. Το συγκεκριμένο πουκάμισο, μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, στο γραφείο ή σε εξόδους, ανάλογα με το πώς θα αποφασίσεις να το συνδυάσεις.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα κομμάτι που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις να φορέσεις.

Μάλιστα καλό θα ήταν να βιαστείς αν θέλεις να το κάνεις δικό σου καθώς βρίσκεται σε έκπτωση και έχουν μείνει μόνο λίγα κομμάτια.

  • ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΚΡΟΥΑΖΕ V ΝΤΕΚΟΛΤΕ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥ ΜΑΝΙΚΙ
  • ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΠΙΕΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ
  • ΑΣΥΜΜΕΤΡΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ
  • Τιμή με την έκπτωση: 16,99€

Zara κρουαζέ πουκάμισο

TAGS