Τα Zara έβαλαν σε έκπτωση το πιο άνετο παντελόνι τους - Τώρα μόνο με 15 ευρώ

Θα λατρέψεις να το φοράς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τα Zara έβαλαν σε έκπτωση το πιο άνετο παντελόνι τους - Τώρα μόνο με 15 ευρώ

Μοναδικές είναι οι τιμές που θα βρεις σε πολλά προϊόντα τώρα στις ενδιάμεσες εκπτώσεις. Στα Zara σίγουρα θα ανακαλύψεις ρούχα, παπούτσια, κοσμήματα και τσάντες στην μισή τιμή. Όπως για παράδειγμα, αυτό το στιλάτο μποτάκι που έχει 40% έκπτωση.

Εμείς για ακόμη μια φορά όμως, βρήκαμε ένα κομμάτι που εκτός από οικονομικό, είναι και πολύ άνετο. Πρόκειται για ένα παντελόνι που δεν θα κουραστείς να φοράς στην καθημερινότητα σου.

Πρόκειται λοιπόν για το ψηλόμεσο παντελόνι με λάστιχο στη μέση και μπροστινές τσέπες. Στο τελείωμα στα μπατζάκια του έχει επίσης λάστιχο. Το χρώμα του είναι χακί και μπορεί να φορεθεί τόσο με sneakers, όσο και με αρβυλάκια.

Το εν λόγω παντελόνι μάλιστα, έχει ξεπουλήσει ειδικά από το site των Zara, με το μόνο νούμερο διαθέσιμο να είναι το XS.

Αυτό είναι το παντελόνι των Zara

  • Από 25,95 EUR μόνο με 14,99 EUR-40%
  • Χρώμα Χακί | 3046/058

Zara παντελόνι jogger σε έκπτωση

Το συγκεκριμένο παντελόνι ωστόσο, διαθέτει και φούτερ ζακέτα, την οποία βέβαια αγοράζεις ξεχωριστά και όχι μαζί (δηλαδή στην ίδια τιμή).

Είναι λοιπόν μια ζακέτα με κουκούλα που προσαρμόζεται με κορδόνια και μακρύ μανίκι που καταλήγει με λάστιχο. Κλείνει με φερμουάρ στο μπροστινό μέρος.

  • Από 29,95 EUR μόνο με 16,99 EUR-40%
  • Χρώμα Χακί | 3046/158

Zara φούτερ

Συνδυάστε ο σετ με αυτά τα μποτάκια

Πρόκειται για το ίσιο μποτίνι με λεπτομέρεια τρουκ και θηλιά στο πίσω μέρος. Διαθέτει επίσης εύκαμπτο πάτο αφρού από λάτεξ, ο οποίος είναι σχεδιασμένος για να προσφέρει άνεση στο περπάτημα.

Μπορεί άνετα να συνδυαστεί με φορέματα, φούστες αλλά και παντελόνια, όπως για παράδειγμα με αυτά που σου βρήκαμε και συλλέξαμε για να πάρεις έμπνευση και να δώσεις μοναδικό στιλ στις καθημερινές αλλά και βραδινές σου εμφανίσεις.

  • ΥΨΟΣ ΣΟΛΑΣ: 3,5 CM
  • 35,95 EUR

Zara μαύρα μποτάκια

TAGS