Σε τιμή ευκαιρία - Στιλάτο μποτάκι στα Zara μόλις με 16,99 ευρώ

Ξεπουλάει στο λεπτό...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε τιμή ευκαιρία - Στιλάτο μποτάκι στα Zara μόλις με 16,99 ευρώ

Με το ξεκίνημα των ενδιάμεσων εκπτώσεων θα βρεις ασύλληπτες τιμές σε ρούχα, παπούτσια, κοσμήματα και ότι άλλο θελήσεις. Στα Zara ωστόσο, θα πάθεις σοκ! Σχεδόν όλα τα κομμάτια της αλυσίδας βρίσκονται σε τιμή ευκαιρίας και αν δεν τρέξεις για να τα προλάβεις, θα τα... χάσεις, καθώς ξεπουλάνε στο λεπτό.

Συγκεκριμένα, εμείς βρήκαμε ένα μποτάκι που έχει 40% έκπτωση στην αρχική του τιμή. Από 29,95 ευρώ που κόστιζε στις απλές ημέρες, τώρα στις εκπτώσεις έχει πέσει στα 16,99 ευρώ και ήδη έχει ξεπουλήσει από πολλά καταστήματα.

Πρόκειται για το μποτίνι animal print με τακούνι σε καφέ χρώμα. Διαθέτει φαρδύ τακούνι σε μέτριο ύψος, ενώ κλείνει με εσωτερικό φερμουάρ. Μάλιστα, έχει τεχνικό εύκαμπτο πάτο αφρού από λάτεξ. Είναι σχεδιασμένος για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.

Μπορεί ιδανικά να φοριέται για πιο βραδινές - απογευματινές εξόδους, ωστόσο, με κατάλληλους συνδυασμούς μπορείς να το φορέσεις και το πρωί για καφέ ή στη δουλειά.

Αν ωστόσο, θέλεις κάτι πιο.. extreme, τότε αυτή η μπότα είναι η κατάλληλη για στιλάτες βόλτες.

Αυτό είναι το μποτάκι των Zara

  • Από 29,95 EUR μόνο με 16,99 EUR
  • Χρώμα Καφέ | 3102/710

ΜΠΟΤΑΚΙ ΜΕ ΦΑΡΔΥ ΤΑΚΟΥΝΙ ANIMAL PRINT ZARA

Συνδύασε το μποτάκι σου με αυτό το απίθανο φόρεμα

Στα Zara σου βρήκαμε το πιο σικάτο φόρεμα, το οποίο μπορείς να φοράς όλες τις ώρες της ημέρας. Είναι σε ίσια γραμμή, βγαίνει σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα και θα το αγαπήσεις. Όχι μόνο λόγω σχεδίου και εφαρμογής, αλλά και λόγω της αδιανόητα χαμηλής τιμής.

Πρόκειται λοιπόν για το αμάνικο μίντι φόρεμα με όρθιο γιακά. Βγαίνει σε μπέζ, κόκκινο, μαύρο και μπλε χρώμα, για να διαλέξεις το αγαπημένο σου. Ανάλογα με τα παπούτσια που θα το συνδυάσεις μπορείς να το φορέσεις σε κάθε περίπτωση. Από την δουλειά, μέχρι για τα ψώνια ή τον καφέ σου, ακόμη και το βράδυ για ένα χαλαρό ποτάκι.

Για παράδειγμα με ένα ζευγάρι sneakers και ένα πουλοβεράκι από πάνω ή πουκάμισο είναι το πιο στιλάτο look για μια χαλαρή βόλτα. Αν θέλεις να το φορέσεις βράδυ, συνδύασε το με μποτάκια μαύρα όπως αυτά τα φουλ οικονομικά, ένα τσαντάκι, σακάκι στους ώμους και έτοιμη.

9,95 EUR

φόρεμα με 9,95 ευρώ στα Zara

TAGS