Φούστα σατέν και με κρόσσια - Το τοπ κομμάτι από τη νέα συλλογή των Zara

Δική σου με 29,95€

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φούστα σατέν και με κρόσσια - Το τοπ κομμάτι από τη νέα συλλογή των Zara

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Zara, εντοπίσαμε για εσένα την πιο στιλάτη μαύρη σατέν φούστα με κρόσσια, η οποία δεν γίνεται με τίποτα να λείπει από τη συλλογή σου φέτος το χειμώνα.

Μετά το απόλυτο τζιν των Zara που κοστίζει 10,95€ και βγαίνει σε τρία χρώματα που σου προτείναμε, ήρθε η ώρα να ενισχύσεις τη συλλογή σου με ένα πιο βραδινό κομμάτι, το οποίο είναι ικανό να απογειώσει την κάθε σου εμφάνιση.

Η σατέν φούστα με κρόσσια από τα Zara

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι να φορέσεις.

Μάλιστα καλό θα ήταν να βιαστείς καθώς όπως σου είπαμε, το συγκεκριμένο κομμάτι είναι best seller και ξεπουλάει πολύ γρήγορα.

  • ΨΗΛΟΜΕΣΗ ΜΙΝΤΙ ΦΟΥΣΤΑ
  • ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΚΑΠΑΚΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΚΡΟΣΣΙΑ
  • ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΚΡΥΦΟ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΣΤΗ ΡΑΦΗ
  • Τιμή: 29,95€

Φούστα με κρόσσια Zara

Φόρα τη φούστα με τα κρόσσια με το πιο viral μποτάκι της σεζόν

Με μια γρήγορη έρευνα αγοράς στα Zara, σου βρήκαμε την καλύτερη έκπτωση. Με 40% μείον θα αγοράσεις το πιο viral μποτάκι που φοράνε όλες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το "αρβυλάκι" έχει κάνει την επανεμφάνιση του και μπορεί να φορεθεί πλέον με όλα.

Το κλασικό μαύρο μποτάκι - αρβυλάκι, έχει επιστρέψει δυναμικά και πολλές γνώστριες της μόδας, το συνδυάζουν ακόμη και με σικάτα φορέματα - όπως για παράδειγμα αυτό που είναι απίστευτο - , δίνοντας μια σταγόνα ροκ στο στιλ τους. Από την δουλειά και την βόλτα, μέχρι το βράδυ για ποτό με σωστούς συνδυασμούς δεν θα θέλεις να το βγάλεις από πάνω σου.

Πρόκειται λοιπόν, για το μαύρο δερμάτινο ίσιο μποτάκι. Έχει ραφή στο δέρμα με λεπτομέρειες με τρουκ στη σόλα, ενώ διαθέτει θηλιά στο πίσω μέρος. Δένει με κορδόνια και με φερμουάρ στο εσωτερικό του. Να σημειώσουμε πως, έχει συνθετικό εύκαμπτο πάτο αφρού από λάτεξ που είναι σχεδιασμένος για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στο πόδι.

  • Από 69,95 EUR μόνο με 40,99 EUR-40%
  • Χρώμα Μαύρο | 3133/610
  • ΥΨΟΣ ΤΑΚΟΥΝΙΟΥ: 5 CM

Zara 40% έκπτωση σε αρβυλάκια