Στα Zara το παντελόνι που φοράνε όλες οι γυναίκες με 15,99 ευρώ - Βγαίνει σε 3 χρώματα

Τιμή ευκαιρίας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα Zara το παντελόνι που φοράνε όλες οι γυναίκες με 15,99 ευρώ - Βγαίνει σε 3 χρώματα

Αν κάνεις μια γρήγορη αναζήτηση στην διαδικτυακή σελίδα των Zara στην κατηγορία Special Prices, θα βρεις ένα παντελόνι που φοράνε όλες οι γυναίκες σε απίστευτη τιμή. Συγκεκριμένα, κοστίζει μόλις 15,99 ευρώ και βγαίνει σε 3 διαφορετικά χρώματα για να διαλέξεις.

Πρόκειται για το ψηλόμεσο τζιν παντελόνι από σκληρό ύφασμα, με πέντε τσέπες. Κλείνει μπροστά με μεταλλιζέ κουμπιά και βγαίνει σε χρώμα μπλε, μαύρο και μπλε ανοιχτό.

Ταιριάζει προφανώς με όλα τα χρώματα, ενώ, με τους κατάλληλους συνδυασμούς παπουτσιών μπορεί να φορεθεί και όλες τις ώρες της ημέρας. Από το πρωί για καφέ ή στη δουλειά, έως και το βράδυ για ποτό.

Για παράδειγμα αν θέλεις να πας για μια χαλαρή βόλτα για ψώνια, μπορείς να φορέσεις αυτό το απίστευτο μποτάκι που έχει γίνει viral.

Αυτό είναι το τζιν των Zara

  • Από 25,95 EUR μόνο με 15,99 EUR -35%
  • Χρώμα Μπλε | 4365/237

Zara τζιν παντελόνι

Συνδύασε το τζιν με αυτό το μπλέιζερ

Μετά το σούπερ χρήσιμο ελαστικό παντελόνι που σου προτείναμε, ήρθε η ώρα να βάλεις στη συλλογή σου ένα ρούχο το οποίο θα σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος.

Το συγκεκριμένο μπλέιζερ μπορεί να φορεθεί το πρωί στο γραφείο ή και αργά το βράδυ σε έξοδο, ανάλογα με το πώς θα αποφασίσεις να το συνδυάσεις και τι κοσμήματα θα βάλεις.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις να φορέσεις.

Μάλιστα, καλό θα ήταν να βιαστείς καθώς το συγκεκριμένο κομμάτι ξεπουλάει και έχουν μείνει μόνο λίγα κομμάτια διαθέσιμα.

  • ΜΠΛΕΪΖΕΡ ΜΕ ΓΙΑΚΑ ΚΑΙ ΠΕΤΟ ΚΑΙ ΜΑΝΙΚΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΚΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΡΕΒΕΡ ΜΕ ΘΗΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΙ
  • ΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΩΜΟΙ
  • ΜΠΡΟΣΤΙΝΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ
  • Τιμή: 39,95€

Πράσινο μπλέιζερ Zara

TAGS