Στα Zara με 25,95 ευρώ το φόρεμα που λατρεύουν να φοράνε όλες οι γυναίκες

Εσύ ακόμη να το βάλεις στην ντουλάπα σου;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα Zara με 25,95 ευρώ το φόρεμα που λατρεύουν να φοράνε όλες οι γυναίκες

Και όμως αυτό το φόρεμα είναι σαν τα κλασικά τζιν παντελόνια, δηλαδή όλες οι γυναίκες το έχουν στην ντουλάπα τους, όποια και αν είναι η απόχρωση (βέβαια είναι κυρίως μαύρα). Στα Zara λοιπόν, αυτό το φόρεμα υπάρχει και κοστίζει 25,95 ευρώ. Μάλιστα, θα σε βολέψει πολύ, καθώς δεν είναι αμάνικο ή μέχρι τον αγκώνα τα μανίκια του, αλλά μακριά για να σε κρατάει ζεστή το χειμώνα.

Πρόκειται λοιπόν πλεκτό φόρεμα με στρογγυλή λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι, το οποίο βγαίνει σε χακί ανοιχτό χρώμα και σε S-M-L. Το συγκεκριμένο σχέδιο, το αγαπούν πολύ οι γυναίκες, καθώς αναδεικνύει την σιλουέτα!

Ανάλογα τους συνδυασμούς που θα κάνεις μπορεί να φορεθεί σχεδόν παντού. Στη δουλειά με χαμηλά μποτάκια (αν είναι γραφείου), για φαγητό, καφέ, ακόμη και για ψώνια φορώντας φλατ παπούτσια. Για μια πιο βραδινή έξοδο, φόρεσε τις αγαπημένες σου γόβες.

Αν βέβαια δεν είσαι αυτού του χρώματος αλλά του κλασικού μαύρου, τσέκαρε αυτό το καθημερινό φόρεμα που είναι σε τιμή σοκ.

Αυτό είναι το φόρεμα των Zara

  • 25,95 EUR
  • Χρώμα Χακί ανοιχτό | 3519/133

Zara στενό πλεκτό φόρεμα

Συνδύασε το φόρεμα σου με αυτή την μπότα που είναι στα trends για στιλάτες εμφανίσεις

Φέτος οι κερωμένες μπότες είναι πολύ της μόδας και βλέπουμε να βρίσκονται στις βιτρίνες όλων των καταστημάτων υπόδησης σε διάφορα χρώματα. Στα Zara ωστόσο, θα τις βρεις με έκπτωση 40% σε μπεζ χρώμα και θα τις αγαπήσεις.

Πρόκειται για τις ίσιες κερωμένες μπότες με λεπτομέρεια με ασορτί γάζια. Τελειώνει σε στρογγυλή λαιμόκοψη και το ύψος της σόλας τους είναι 5,2 c.

Ταιριάζει να τις φορέσεις με τζιν παντελόνια, αλλά και φούστες, ενώ το καλύτερο στιλιστικά αποτέλεσμα θα το έχεις αν τις συνδυάσεις με ένα μίντι φόρεμα. Όπως για παράδειγμα με αυτό το στενό και πολύ σικάτο φόρεμα που θα βρεις στα Zara με μόνο 10 ευρώ και βγαίνει σε 4 διαφορετικά χρώματα.

  • ΥΨΟΣ ΣΟΛΑΣ: 5,2 CM
  • Από 59,95 EUR μόνο με 34,99 EUR -40%
  • Χρώμα Μπεζ | 1023/810

Zara κερωμένες μπότες

TAGS