Από 30 ευρώ έπεσε στα 16 - Το εμπριμέ φόρεμα των Zara που δημιούργησε πανζουρλισμό

Παρόμοιο φόρεμα έχει φορέσει και η Τσιμτσιλή στο Happy Day

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Από 30 ευρώ έπεσε στα 16 - Το εμπριμέ φόρεμα των Zara που δημιούργησε πανζουρλισμό

Μπορεί η black friday να πέρασε, ωστόσο, στα Zara ακόμη υπάρχουν εκπτώσεις στα κομμάτια που έχουν μείνει από τις ημέρες των προσφορών. Πολλά κομμάτια της συλλογής βρίσκονται στην μισή τιμή και έχουν ήδη ξεπουλήσει, ενώ σε άλλα έχουν μείνει ελάχιστα νούμερα.

Ένα φόρεμα που προκάλεσε πανζουρλισμό είναι το κοντό φόρεμα με στρογγυλή λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα με πιέτες. Έχει λεπτομέρεια με άνοιγμα στο πίσω μέρος του. Η τιμή του έχει πέσει από τα 29,95 ευρώ στα 15,99 ευρώ.

Τα περισσότερα νούμερα του έχουν εξαφανιστεί και έχουν μείνει πολύ λίγα, ειδικά στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

Παρακάτω θα δείτε έναν τρόποο με τον οποίο μπορείτε να το συνδυάσετε για χαλαρή βόλτα, ενώ με αυτό το πέδιλο με φουλ γκλρίτερ μπορείτε να το φορέσετε για... μοναδικές βραδιές με άφθονο χορό.

Αυτό είναι το εμπριμέ φόρεμα των Zara

  • 29,95 EUR 15,99 EUR -45%
  • Χρώμα Μαύρο | 9051/683

εμπριμέ φόρεμα των Zara

Φλοράλ φόρεμα των Zara

Συνδύασε το εν λόγω φόρεμα με αυτά τα viral ποτάκια της σεζόν

Το κλασικό μαύρο μποτάκι - αρβυλάκι, έχει επιστρέψει δυναμικά και πολλές γνώστριες της μόδας, το συνδυάζουν ακόμη και με σικάτα φορέματα - όπως για παράδειγμα αυτό που είναι απίστευτο - , δίνοντας μια σταγόνα ροκ στο στιλ τους. Από την δουλειά και την βόλτα, μέχρι το βράδυ για ποτό με σωστούς συνδυασμούς δεν θα θέλεις να το βγάλεις από πάνω σου.

Πρόκειται λοιπόν, για το μαύρο δερμάτινο ίσιο μποτάκι. Έχει ραφή στο δέρμα με λεπτομέρειες με τρουκ στη σόλα, ενώ διαθέτει θηλιά στο πίσω μέρος. Δένει με κορδόνια και με φερμουάρ στο εσωτερικό του. Να σημειώσουμε πως, έχει συνθετικό εύκαμπτο πάτο αφρού από λάτεξ που είναι σχεδιασμένος για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στο πόδι.

  • Από 69,95 EUR μόνο με 40,99 EUR-40%
  • Χρώμα Μαύρο | 3133/610
  • ΥΨΟΣ ΤΑΚΟΥΝΙΟΥ: 5 CM

Zara 40% έκπτωση σε αρβυλάκια

TAGS