Περπάτησε στο Κολωνάκι κι έτριξαν τα πατώματα - Στα Zara σχεδόν ίδιο παντελόνι με αυτό που φόρεσε η Καγιά

Και θα το λατρέψεις...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Περπάτησε στο Κολωνάκι κι έτριξαν τα πατώματα - Στα Zara σχεδόν ίδιο παντελόνι με αυτό που φόρεσε η Καγιά

Η Βίκυ Καγιά έχει αποδείξει άπειρες φορές πως έχει μοναδικό στιλ, ακολουθώντας όλες τις τάσεις της μόδας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός πως εκτός από κριτής του GNTM που ήταν - αφού αποχώρησε αποκαλύπτοντας τον λόγο - , παρουσιάζει και την δική της εκπομπή μόδας, το Shopping Star.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο Κολωνάκι να περπατά και να την κοιτάνε όλοι οι περαστικοί. Η παρουσιάστρια - μοντέλο, πλέον έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο όπως έχει δηλώσει και η ίδια και κάνει τα πράγματα που αγαπά και απολαμβάνει στιγμές με την οικογένεια της - δείτε φωτογραφίες από βόλτες τους.

Στην εμφάνιση της λοιπόν στο Κολωνάκι, επέλεξε να φορέσει ένα ζαχαρί look! Συγκεκριμένα, πουλόβερ μαζί με φαρδύ ψηλόμεσο παντελόνι, ενώ το σύνολο της ολοκλήρωσε με μαύρα converse all star.

Η εμφάνιση της Βίκυς Καγιά στο Κολωνάκι

Βίκυ Καγιά Κολωνάκι

Εμείς ωστόσο πάθαμε σοκ με το παντελόνι της και έτσι βρήκαμε παρόμοιο στη νέα συλλογή των Zara!

Αυτό είναι το παντελόνι των Zara που μοιάζει με αυτό που φόρεσε η Καγιά

Πρόκειται για το ψηλόμεσο παντελόνι με ίσιο μπαντζάκι, πλαϊνές τσέπες και ψεύτικες στο πίσω μέρος με ρέλι και κουμπί. Διαθέτει λεπτομέρεια με πιέτες μπροστά, ενώ κλείνει μπροστά με φερμουάρ, εσωτερικό κουμπί και μεταλλική κόπιτσα.

  • 25,95 EUR
  • Χρώμα Μαύρο | 9085/031

Φαρδύ παντελόνι Zara

Συνδύασε το παντελόνι που μοιάζει με αυτό της Βίκυς Καγιά, με αυτό το φούτερ σε εκρού χρώμα, το οποίο ωστόσο κυκλοφορεί και σε ακόμη 6 διαφορετικά χρώματα.

Πρόκειται για το φούτερ με στρογγυλή λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι. Έχει τελειώματα σε ύφανση ριμπ.

  • 9,95 EUR
  • Χρώμα Εκρού | 8417/812
  • zara φούτερ