Ταμπά και σωλήνας - Έχει εξαφανιστεί από ράφια και κρεμάστρες αυτό το παντελόνι των Zara

Το έχουν λατρέψει όλες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ταμπά και σωλήνας - Έχει εξαφανιστεί από ράφια και κρεμάστρες αυτό το παντελόνι των Zara

Τα Zara στη νέα τους συλλογή έχουν απίθανα κομμάτια, όπως αυτό το χρυσό φόρεμα για το οποίο κάνουν ουρές οι γυναίκες με σκοπό να το αγοράσουν. Ανάμεσα σε πολλά, εμείς βρήκαμε και αυτό το παντελόνι που ήδη έχει ξεπουλήσει από παντού.

Στα καταστήματα έχουν γίνει καπνός από ράφια και κρεμάστρες, ενώ και στην ιστοσελίδα τους τα μισά νούμερα έχει τελειώσει. Μένουν μόνο, XS, S και Μ.

Πρόκειται για το παντελόνι σωλήνας με μεσαία μέση και λάστιχο στην πίσω πλευρά της μέσης. Διαθέτει μπροστινές τσέπες και ψεύτικες στο πίσω μέρος με ρέλι. Στο κάτω μέρος επίσης ανοίγματα στα πλάγια. Κλείνει στο μπροστινό μέρος με φερμουάρ και εσωτερικό κουμπί και μεταλλική κόπιτσα.

Είναι σε ταμπά χρώμα και θα γίνει το αγαπημένο σου, αφού μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας, ακόμη και για μια πιο κιριλέ εμφάνιση.

Αυτό είναι το παντελόνι των Zara

  • 19,95 EUR
  • Χρώμα Ταμπά | 1478/238

Παντελόνι jogger waist Zara

Συνδύασε το παντελόνι σου με αυτές τις μοναδικά τέλειες γαλότσες

Ο χειμώνας έχει φτάσει για τα καλά και οι βροχές έχουν ήδη ξεκινήσει, για αυτό και δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου ένα ζευγάρι γαλότσες! Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ένα φοβερό ζευγάρι στα Zara.

Η νέα συλλογή της αγαπημένης αλυσίδας ρούχων περιλαμβάνει απίστευτα κομμάτια για τον χειμώνα, από παλτά (δείτε εδώ ένα που ξεπουλάει συνεχώς) μέχρι μπότες. Εμείς με μια αναζήτηση που κάναμε, βρήκαμε αυτό το ζευγάρι γαλότσες που είναι το απόλυτο must have για φέτος, μιας κι έχουν επιστρέψει ξανά στη μόδα.

Κοστίζουν 45,95 ευρώ και είναι διαθέσιμες σε 3 χρώματα: Μωβ, πράσινο και καφέ!

  • ΙΣΙΑ ΜΠΟΤΑ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ.
  • ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΣ ΕΥΚΑΜΠΤΟΣ ΠΑΤΟΣ ΑΦΡΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ.
  • ΥΨΟΣ ΣΟΛΑΣ: 5,5 CM

 γαλότσες από τα Zara

TAGS