Βγαίνει σε 8 χρώματα - Το πιο άνετο παντελόνι του Zara ξεπουλάει όσο κανένα άλλο

Δεν γίνεται να το χάσεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βγαίνει σε 8 χρώματα - Το πιο άνετο παντελόνι του Zara ξεπουλάει όσο κανένα άλλο

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Zara, εντοπίσαμε για εσένα το πιο στιλάτο και άνετο παντελόνι, το οποίο μάλιστα μπορείς να το βρεις συνολικά σε 8 υπέροχες αποχρώσεις.

Μετά το εκκεντρικό παντελόνι που σου προτείναμε, ήρθε η ώρα να πας σε κάτι πιο safe και casual, το οποίο δεν γίνεται να λείπει από τη χειμερινή κολεξιόν σου.

Το παντελόνι από τα Zara που σου προτείνουμε

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις να φορέσεις.

Μάλιστα καλό θα ήταν να βιαστείς μιας και το συγκεκριμένο κομμάτι ξεπουλάει και έτσι δεν έχουν μείνει αρκετά στο απόθεμα.

ΨΗΛΟΜΕΣΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙΑ

ΠΛΑΪΝΕΣ ΤΣΕΠΕΣ

ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ

Τιμή: 15,99€

Zara ροζ παντελόνι

Συνδύασέ το με αυτό το μαντήλι

Φέτος πολύ της μόδας είναι τα κασκόλ που μοιάζουν με μαντήλι. Πολλές γυναίκες έχουμε δει να τα φοράνε ακόμη και σε πιο επίσημες εμφανίσεις, καθώς ανάλογα το ύφασμα και το χρώμα μπορεί να δώσει έναν πιο σικάτο αέρα στην εμφάνιση σου.

Στα Zara λοιπόν μπορείς να τα βρεις σε πολλά σχέδια, χρώματα και μεγέθη. Εμείς θα σου προτείναμε το καρό κασκόλ - μαντήλι με απαλή υφή και με ξέφτια στο τελείωμα.

Να σημειώσουμε πως στην εταιρία χρησιμοποιούν την ετικέτα Join Life για ενδύματα που παράγονται χρησιμοποιώντας τεχνολογίες και πρώτες ύλες που βοηθούν στη μείωση του περιβαλλοντικού αντικτύπου των προϊόντων μας.

  • 22,95 EUR
  • Χρώμα ΜΟΝΑΔΙΚΟ | 3739/261

Μπορείς να φορέσεις το μαντήλι από το πρωί έως και το βράδυ πάνω από το παλτό ή το δερμάτινο μπουφάν σου - ακόμη σε αυτό το απίστευτο blazer. Θα σε κρατάει ζεστή όλη την ώρα, ενώ ανάλογα με το look σου θα έχει φτιάξει μια ολοκληρωμένη εμφάνιση.

κασκόλ - μαντίλι Zara

TAGS