Αυτό είναι το πιο εκκεντρικό παντελόνι της νέας συλλογής των Zara - Το φοράνε μόνο λίγες

Εσύ θα το φορούσες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτό είναι το πιο εκκεντρικό παντελόνι της νέας συλλογής των Zara - Το φοράνε μόνο λίγες

Θέλεις φέτος τις γιορτές να πέσουν πάνω σου όλα τα μάτια; Μετά από αυτό το πέδιλο με γκλίτερ που θα το ζηλέψουν όλες όταν θα το φορέσεις, υπάρχει στη νέα συλλογή των Zara και ένα πολύ εκκεντρικό παντελόνι που θα σε κάνει σίγουρα να ξεχωρίσεις.

Πρόκειται για το ψηλόμεσο παντελόνι με απλικέ πούλιες. Έχει λεπτομέρειες με πιέτες μπροστά και φαρδύ μπατζάκια. Κλείνει με κρυφό φερμουάρ στην ραφή του. Μπορεί να μην φοριέται σε καθημερινές εμφανίσεις, αλλά αν σε κάποια βραδινή έξοδο σου το φορέσεις δεν θα περάσεις απαρατήρητη.

Προσοχή ωστόσο, αν δεν ξέρεις πως να το ταιριάξεις ή δεν ταιριάζει με το στιλ σου καλό θα ήταν να μην το αγοράσεις, γιατί αν δεν προσέξεις του συνδυασμούς θα βγεις έξω σαν "Πατρινό καρναβάλι".

Αυτό είναι το χρυσό παντελόνι των Zara

  • 39,95 EUR
  • Χρώμα Χρυσαφί | 2124/102

Zara εκκεντρικό χρυσό παντελόνι

Συνδύασε το με αυτή την τσάντα σε χρυσό χρώμα για ακόμη πιο εκκεντρικές εμφανίσεις

Στα Zara οι νέες τσάντες που είναι για τα Χριστούγεννα ονομάστηκαν Party Bags. Σε αυτή την συλλογή εντοπίσαμε μια τσάντα, την οποία λατρέψαμε. Μπορεί να είναι λίγο too much χρωματικά, ωστόσο είναι πολύ εντυπωσιακή και σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη.

Πρόκειται για την τσάντα ώμου με πούλιες στο εξωτερικό της μέρος. Διαθέτει φόδρα με τσέπη στο εσωτερικό, αλλά και λουρί με χοντρή αλυσίδα. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα. Εκτός από πράσινο, βγαίνει και σε χρυσό χρώμα.

Αν δεν θέλεις να την φοράς αποκλειστικά και μόνο σε βραδινές εξόδους, με ένα μπλουζάκι σε ουδέτερο χρώμα και με αυτό το τζιν παντελόνι που ταιριάζει με όλα θα είναι τέλεια.

Αυτή είναι η τσάντα των Zara με τις πούλιες

  • HEIGHT X LENGTH X WIDTH: 13,5 X 20,5 X 4,7 CM
  • 25,95 EUR
  • Χρώμα Πράσινο | 6935/810

Zara τσάντα με πούλιες

TAGS