Έχει γίνει ανάρπαστο - Το πράσινο πουλόβερ των Zara που έχει κάνει τα ταμεία να... αναστενάξουν

Το έχουν αγαπήσει πολλές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έχει γίνει ανάρπαστο - Το πράσινο πουλόβερ των Zara που έχει κάνει τα ταμεία να... αναστενάξουν

Τα πουλόβερ αυτή την σεζόν έχουν την τιμητική τους, ειδικά όταν τα κρύα είναι τσουχτερά. Στη νέα συλλογή των Zara λοιπόν θα βρεις πουλόβερ σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Ένα από αυτά μάλιστα, έχει γίνει ανάρπαστο, αφού έχει κόψιμο που εντυπωσιάζει.

Το έχουν αγαπήσει πολλές γυναίκες, με αποτέλεσμα τα ταμεία των καταστημάτων να έχουν... αναστενάξει από τις ουρές που δημιουργούνται και λόγω των Χριστουγεννιάτικων γιορτών.

Μετά λοιπόν το χρυσό φόρεμα που έβαλε "φωτιά" στα καταστήματα, αυτό το πουλόβερ είναι μια από τις επιτυχίες τους. Πρόκειται για το περικάρπιο πλεκτό με κρουαζέ μπροστινό μέρος και μακρύ μανίκι.

Μπορείς να το φοράς καθημερινά με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι, αλλά και γιατί όχι και με μια φούστα. Επίσης, δοκίμασε να το φορέσεις πάνω από το μαύρο αμάνικο φόρεμα σου για να κάνει ένα πιο σικάτο συνδυασμό.

Αυτό είναι το πράσινο πουλόβερ των Zara

  • 25,95 EUR
  • Χρώμα Πράσινο | 6771/006

Zara πράσινο πουλόβερ

Συνδύασε το με αυτό το πουπουλένιο μπουφάν

Στα Zara υπάρχει ένα μπουφάν το οποίο έχουν λατρέψει οι γυναίκες, καθώς εκτός από πολύ ζεστό είναι και πολύ στιλάτο. Τα ταμεία έχουν πάρει "φωτιά" με το εν λόγω πανωφόρι, αφού το αγοράζουν πολλές. Βγαίνει σε μαύρο, ταμπά και εκρού.

Πρόκειται για το πουπουλένιο μπουφάν με επένδυση από φτερά και πούπουλα. Έχει όρθιο γιακά με κουκούλα που προσαρμόζεται με κορδόνι και μακρύ μανίκι. Διαθέτει μπροστινές τσέπες με ρέλι και εσωτερική φόδρα. Κλείνει μπροστά με φερμουάρ.

Είναι το κατάλληλο για αυτές τις ημέρες που έχουν πιάσει τσουχτερά κρύα, αλλά και τέλειο για χειμερινές εξορμήσεις στα χιόνια σε συνδυασμό με αυτό το πουλόβερ που βγαίνει σε διάφορα χρώματα.

  • 69,95 EUR
  • Χρώμα Ταμπά | 8073/232

Πουπουλένιο μπουφάν Zara

TAGS