Μπουφάν στα Zara μόνο με 12,99 ευρώ - Έχουν πάρει "φωτιά" τα ταμεία

Τρέξτε! Έχουν μείνει πολύ λίγα νούμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μπουφάν στα Zara μόνο με 12,99 ευρώ - Έχουν πάρει

Από την Δευτέρα 10/1 έχουν ξεκινήσει οι χειμερινές εκπτώσεις και πρόκειται να διαρκέσουν έως τις 28 Φεβρουαρίου. Στα καταστήματα λοιπόν, υπάρχουν απίστευτες προσφορές με τις τιμές να πέφτουν στα πατώματα σε πολλά προϊόντα. Στα Zara μάλιστα, θα βρείτε εκπτώσεις που αγγίζουν το -80%.

Κάνοντας μια γρήγορη έρευνα αγοράς στην διαδικτυακή τους σελίδα, είδαμε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ να έχουν πέσει σε τιμές. Για παράδειγμα με 50 ευρώ μόνο, μπορείς να αγοράσεις παραπάνω από 2 πράγματα, αφού βρίσκεις και μπλούζες όπως αυτή με 5,99.

Αυτό είναι το μπουφάν που κοστίζει 12,99 ευρώ στα Zara

Στην κατηγορία με τα πανωφόρια μάλιστα, πάθαμε πλάκα με την τιμή ενός μπουφάν. Καθώς από 39,95 ευρώ η τιμή του έχει πέσει στα 12,99 ευρώ, δηλαδή έχει 65% έκπτωση.

Πρόκειται για το μπουφάν με γιακά και πέτο, με μακρύ μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα. Διαθέτει τσέπες patch με καπάκι στο μπροστινό μέρος. Κλείνει μπροστά με κουμπιά.

  • Από 39,95 EUR μόνο με 12,99 EUR -65%
  • Χρώμα Χακί | 8197/711

Μπουφάν στα Zara μόνο με 12,99 ευρώ

Zara χακί μπουφάν

Συνδύασε το μπουφάν με αυτό το χουχουλιάρικο πουλόβερ

Τα πουλόβερ αυτή την σεζόν έχουν την τιμητική τους, ειδικά όταν τα κρύα είναι τσουχτερά. Στη νέα συλλογή των Zara λοιπόν θα βρεις πουλόβερ σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Ένα από αυτά μάλιστα, έχει γίνει ανάρπαστο, αφού έχει κόψιμο που εντυπωσιάζει.

Το έχουν αγαπήσει πολλές γυναίκες, με αποτέλεσμα τα ταμεία των καταστημάτων να έχουν... αναστενάξει από τις ουρές που δημιουργούνται και λόγω των Χριστουγεννιάτικων γιορτών.

Μετά λοιπόν το χρυσό φόρεμα που έβαλε "φωτιά" στα καταστήματα, αυτό το πουλόβερ είναι μια από τις επιτυχίες τους. Πρόκειται για το περικάρπιο πλεκτό με κρουαζέ μπροστινό μέρος και μακρύ μανίκι.

Μπορείς να το φοράς καθημερινά με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι, αλλά και γιατί όχι και με μια φούστα. Επίσης, δοκίμασε να το φορέσεις πάνω από το μαύρο αμάνικο φόρεμα σου για να κάνει ένα πιο σικάτο συνδυασμό.

  • 25,95 EUR
  • Χρώμα Πράσινο | 6771/006

Zara πράσινο πουλόβερ

TAGS