Μεγάλες ουρές έξω από τα Zara - Παντελόνια με 9,99 ευρώ

Αυτό που σας βρήκαμε ειδικά, αξίζει τα λεφτά του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μεγάλες ουρές έξω από τα Zara - Παντελόνια με 9,99 ευρώ

Μεγάλες είναι οι ουρές έξω από τα καταστήματα των Zara, από τον κόσμο που θέλει να κάνει τις αγορές του εν μέσω προσφορών. Λόγω μάλιστα και τους γεγονότος πως ζητούν πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης για να εισέλθουν στα μαγαζιά οι καταναλωτές, κάνει τις ουρές ακόμη μεγαλύτερες.

Στα καταστήματα λοιπόν θα βρείτε μεγάλες εκπτώσεις. Όπως για παράδειγμα στην εν λόγω αλυσίδα, αφού αγγίζουν μέχρι και το -80%. Θα βρείτε μπλούζες μάλιστα με μόνο 6 ευρώ, ενώ παντελόνια με 9,99 ευρώ.

Όπως για παράδειγμα αυτό που σας βρήκαμε παρακάτω. Πρόκειται για το παντελόνι με μεσαία τσέπη και λάστιχο στο πίσω μέρος. Διαθέτει μπροστινές τσέπες και ψεύτικες πίσω με ρέλι. Στο κάτω μέρος έχει ανοίγματα, ενώ κλείνει μπροστά με φερμουάρ και εσωτερικό κουμπί με μεταλλική κόπιτσα.

Μπορεί να φορεθεί από το πρωί στο γραφείο, μέχρι και το βράδυ για ένα χαλαρό ποτό. Μπορείτε να το συνδυάσετε μάλιστα με αυτό το τοπάκι για την βραδινή έξοδο, που κοστίζει μόλις 5,99 ευρώ.

Αυτό είναι ένα από τα παντελόνι των Zara που κοστίζει 9,99 ευρώ

  • Από 19,95 EUR 9,99 EUR-45%
  • Χρώμα Μπλε ανοιχτό | 1608/228

Zara παντελόνι με 10 ευρώ

Zara χειμερινές εκπτώσεις

Μέχρι πότε θα διαρκέσουν οι εκπτώσεις

Την Δευτέρα 10/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις, που πρόκειται να διαρκέσουν έως τις 28 Φεβρουαρίου. Την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων, στις 16 Ιανουαρίου, τα εμπορικά καταστήματα ήταν προαιρετικά ανοικτά σε όλη την επικράτεια, από τις 11:00 έως τις 20:00 με όλα τα μέτρα ασφάλειας.

«Ας ελπίσουμε τα μεγάλα ποσοστά εκπτώσεων και η επάρκεια αγαθών στην αγορά δεν θα συνοδευτούν από την έλλειψη φυσικής παρουσίας ανθρώπινου δυναμικού, λόγω κορωνοϊού, ώστε τα εμπορικά καταστήματα να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν επαρκώς τους πελάτες, που έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ, και να πλησιάσουν τον προ πανδημίας τζίρο των 5,5 δισ. ευρώ της εκπτωτικής περιόδου», δήλωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά και του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβούλιου Αττικής Βασίλης Κορκίδης με αφορμή την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων.

Σχετικά με την αμοιβή του προσωπικού την Κυριακή, η νομοθεσία προβλέπει ότι οι εργοδότες έχουν υποχρέωση, να καταβάλουν τα αντίστοιχα ωρομίσθια για την παραχθείσα εργασία με προσαύξηση 75%.

TAGS