Θα σε κρατήσει ζεστή όλο τον χειμώνα - Το πιο χουχουλιάρικο πουλόβερ στα H&M μόνο με 22,99 ευρώ

Μπορείς να το συνδυάσεις με τα πάντα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θα σε κρατήσει ζεστή όλο τον χειμώνα - Το πιο χουχουλιάρικο πουλόβερ στα H&M μόνο με 22,99 ευρώ

Ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά για αυτό και πρέπει να ενισχύσουμε τις ντουλάπες μας με ζεστά και χουχουλιάρικα ρούχα, όπως για παράδειγμα αυτό το πουλόβερ που βρήκαμε στα H&M.

Τα πουλόβερ αποτελούν γενικότερα ένα κομμάτι το οποίο μπορείς αναντίρρητα να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και παντού, μιας και έχεις την δυνατότητα να βρεις στην αγορά τόσο κάζουαλ πουλόβερ όσο και πιο βραδινά.

Το συγκεκριμένο που βρήκαμε στα H&M είναι ζιβάγκο με πλέξη ζακάρ και μάλιστα βρίσκεται σε εκπτώση, το οποίο από 29.99 ευρώ, έπεσε στα 22,99 και μπορείς να το συνδυάσεις τέλεια με αυτές τις μπότες.

Ζεστό πουλόβερ από τα H&M

  • Πουλόβερ με απαλή πλέξη ζακάρ και μικρή ποσότητα αλπακά.
  • Ριμπ λαιμός ζιβάγκο, μακρύ ρεγκλάν μανίκι και ριμπ μανσέτα και τελείωμα.
  • Χρώμα μπεζ/ μοτίβο

πουλόβερ στα H&M

Συνδύασε το με αυτό το καπιτονέ μπουφάν που έχει γίνει ανάρπαστο και βγαίνει σε άλλα 3 χρώματα

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων H&M, εντοπίσαμε για εσένα το πιο στιλάτο και ζεστό μπουφάν, το οποίο δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να λείπει από τη συλλογή σου φέτος το χειμώνα.

Το μπουφάν αυτό μπορεί να συνδυαστεί με τα περισσότερα πρωινά looks σου, ενώ αποτελεί κι αυτό, όπως και αυτές εδώ οι μπότες, ένα από τα κομμάτια των H&M, που ξεπουλάνε.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα μπουφάν που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δεν θα μπορείς να αποφασίσεις με ποιο πανωφόρι θα συνδυάσεις το ντύσιμό σου.

Υφασμένο, καπιτονέ φουσκωτό μπουφάν με κουκούλα με κορδόνι, φερμουάρ μπροστά, μπροστινές τσέπες-φιλέτο, ντυμένο λάστιχο στην άκρη του μανικιού και κρυφό κορδόνι στο τελείωμα. Με φόδρα. Βγαίνει ακόμα σε λιλά, λευκό και μαύρο.

Τιμή: 39,99€

H&M μπλε ηλεκτρίκ μπουφάν

TAGS