Το απόλυτο κομμάτι για τον φετινό χειμώνα - Οι μπότες από τα H&M που έχουν γίνει ανάρπαστες

Η αγορά που πρέπει σίγουρα να κάνεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το απόλυτο κομμάτι για τον φετινό χειμώνα - Οι μπότες από τα H&M που έχουν γίνει ανάρπαστες

Η νέα χειμωνιατική κολεξιόν του H&M έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγο καιρό και ανάμεσα στα κομμάτια που ξεχωρίσαμε αμέσως είναι ένα ζευγάρι μπότες.

Είναι αναντίρρητα ένα παπούτσι που θα σε συντροφεύσει όλον τον χειμώνα για αυτό και πρέπει να προσέξεις πολύ για το τι θα αγοράσεις. Για αυτό και εμείς σου βρήκαμε ένα συγκεκριμένο ζευγάρι, που μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και σε όλα τα μέρη.

Οι συγκεκριμένες μπότες είναι μαύρες, flat riding, με elegant ραφές, άνετη μαλακή σόλα και ιδανικό ύψος που φτάνει λίγο κάτω από το γόνατο.

Πρέπει οπωσδήποτε να μπουν πρώτες στην shopping list σου για αυτό βιάσου γιατί σίγουρα θα εξαντληθούν πολύ γρήγορα, το ίδιο και αυτά τα μποτάκια που έχουν κάνει τον απόλυτο πάταγο!

Μαύρες μπότες από τα H&M

  • Μπότες μέχρι το γόνατο από συνθετικό δέρμα, με στρογγυλή μύτη και θηλιά στο επάνω μέρος του κορμού. Τακούνι 3,5 εκ.
  • 59,99 ευρώ

 μπότες από τα H&M

Συνδυάσε τες με αυτό το φόρεμα σαν πουκάμισο των H&M που ξεπουλάει σαν τρελό

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store του H&M, εντοπίσαμε για εσένα το πιο στιλάτο φόρεμα το οποίο έχει σχέδιο πουκαμίσου και είναι σίγουρο πως δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να λείπει από τη συλλογή σου φέτος.

Μετά το οικονομικό πουκάμισο που σου προτείναμε, ήρθε η ώρα να ενισχύσεις την ντουλάπα σου με ένα ακόμα ρούχο που θα σου «λύσει» τα χέρια.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να το κάνεις κι εσύ μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις να φορέσεις.

Σεμιζιέ από βαμβακερό ύφασμα με γιακά και κρυφά κουμπιά μπροστά. Γραμμή που στενεύει στη μέση με πιέτες και αφαιρούμενη ζώνη-αλυσίδα που κουμπώνει με γαντζάκια ασφαλείας. Μακρύ μανίκι με λεπτά δετά κορδονάκια στη μανσέτα και σκίσιμο κάτω στα πλάγια.

Τιμή: 24,99

H&M φόρεμα πουκάμισο

TAGS