Η τελευταία λέξη της μόδας - Τα καινούργια μποτάκια H&M που κάνουν πάταγο

Τα χρειάζεσαι επειγόντως για τον φετινό χειμώνα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η τελευταία λέξη της μόδας - Τα καινούργια μποτάκια H&M που κάνουν πάταγο

Αν τυχόν ψάχνεις να αγοράσεις νέα μποτάκια, που ταιριάζουν με τα πάντα και μπορείς να τα φοράς όλη την μέρα, στα βρήκαμε ήδη! Που αλλού; Στα H&M! Είναι ότι πρέπει για την χειμώνα και σίγουρα αποτελούν μια αγορά που πρέπει να βάλεις πάνω πάνω στην λίστα σου.

Μπορεί να μην είναι μαύρα, ωστόσο το μπεζ χρώμα τους συνδυάζεται πολύ εύκολα με σχεδόν όλα τα χρώματα, ενώ το μπεζ είναι σίγουρα και μια πολυ κομψή απόχρωση.

Τα συγκεκριμένα μποτάκια δεν αποτελούν μια αναμενόμενη και basic επιλογή, ενώ το στυλ τους είναι αρκετά πρωτότυπο. Φοριούνται όλη μέρα και σε όλα τα μέρη, ενώ θα σε συντροφεύσουν τέλεια και τις βροχερές μέρες. Συνδυάσε το τέλεια με αυτό το τζιν 90's παντελόνι!

Μποτάκια από τα H&M

  • Χοντρόσολες δερμάτινες μπότες με λάστιχο στα πλάγια και θηλιές στο επάνω μέρος του κορμού.
  • Τακούνι 5,5 εκ.
  • 89,99 €
  • Ανοιχτό μπεζ

 μποτάκια H&M

Ολοκλήρωσε το look σου με αυτό το λευκό φόρεμα στα H&M - Βγαίνει σε άλλα τρία χρώματα

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store του H&M, εντοπίσαμε για εσένα το πιο στιλάτο και απλό λευκό φόρεμα, το οποίο θα φοράς από το πρωί μέχρι και το βράδυ στις εμφανίσεις σου μέσα στο φθινόπωρο.

Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων, φημίζεται για τις καλές τιμές της καθώς και για τα σικάτα ρούχα που προσφέρει στους καταναλωτές της.

Έτσι, το συγκεκριμένο φόρεμα μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ και το απλό του σχέδιο σου επιτρέπει να αυτοσχεδιάσεις με τα αξεσουάρ. Βέβαια, ένα ακόμα ρούχο που θα μπορούσες να προσθέσεις στη λίστα σου από τα H&M είναι και αυτό το υπέροχο τζιν το οποίο ξεπουλάει πριν καλά καλά προλάβει να κυκλοφορήσει.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θα φορέσεις.

H&M λευκό φόρεμα

Όπως σου είπαμε, αυτό το φόρεμα βγαίνει σε τρεις ακόμα αποχρώσεις προκειμένου να διαλέξεις ποιο είναι αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο και να το προσαρμόσεις στην εποχή. Κοστίζει 19,99€.

H&M κολλητό φόρεμα

TAGS