Κοντεύει να ξεπουλήσει πριν καλά καλά κυκλοφορήσει αυτό το τζιν από τα H&M

Τρέξε να το κάνεις δικό σου!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κοντεύει να ξεπουλήσει πριν καλά καλά κυκλοφορήσει αυτό το τζιν από τα H&M

Η νέα κολεξιόν της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων H&M έχει ήδη κυκλοφορήσει και ένα από τα ρούχα πού έχουν τραβήξει την προσοχή δεν είναι άλλο από αυτό το φαρδύ τζιν, το οποίο μάλιστα κοντεύει να ξεπουλήσει!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που έκανε η φούστα με σκίσιμο που σου προτείναμε, ήρθε η ώρα να ενισχύσεις την ντουλάπα σου και με το πιο must τζιν της φετινής σεζόν!

Αυτό είναι το τζιν από τα H&M που κοντεύει να ξεπουλήσει

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα κομμάτι που δε θα θες να βγάλεις από πάνω σου μέσα στη σεζόν. Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και το μόνο σίγουρο είναι πως θα το λατρέψεις.

H&M τζιν φαρδύ

Θα κάνεις πάταγο στο νησί και με αυτό το λευκό φόρεμα από τα H&M

Το καλοκαίρι είναι εδώ για τα καλά και αν δεν έχεις ξεκινήσει ήδη τις διακοπές σου, τότε σίγουρα θα το κάνεις σε λίγο καιρό. Εμείς ψάξαμε και σου βρήκαμε το πιο υπέροχο φόρεμα από τα H&M για να βάλεις στις εξορμήσεις σου στα νησιά ή ακόμα και στις εξόδους σου στην Αθήνα.

Μετά τα all time classic ολόσωμα μαγιό που σου βρήκαμε, ήρθε η ώρα να πάμε σε κάτι λίγο πιο ρομαντικό. Το λευκό φόρεμα αυτό, μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ, ανάλογα πώς θα το συνδυάσεις, και το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα θες να το βγάλεις στιγμή από πάνω σου.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο - πασπαρτού, που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα ξέρεις τι να φορέσεις.

Κοστίζει 29,99€.

H&M λευκό φόρεμα

TAGS