Με τολμηρό σκίσιμο η μαύρη φούστα από τα H&M- Τη φοράς πρωί βράδυ

Βγαίνει σε τρία χρώματα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με τολμηρό σκίσιμο η μαύρη φούστα από τα H&M- Τη φοράς πρωί βράδυ

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store του H&M, εντοπίσαμε για εσένα την πιο στιλάτη φούστα, την οποία μάλιστα μπορείς να φορέσεις στις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου, από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Πρόκειται για ένα κομμάτι που δεν γίνεται να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα αφού συνδυάζεται εύκολα με όλα τα ρούχα σου και μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δεν μπορείς να αποφασίσεις τι θες να φορέσεις.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη φούστα βγαίνει συνολικά σε τρία χρώματα, αν και η αλήθεια είναι πως το μαύρο είναι πάντα πιο κομψό και πιο must. Εξαιρετική επιλογή είναι βέβαια και αυτή η εμπριμέ φούστα που βρήκαμε για εσένα.

Αυτή είναι η μαύρη φούστα με σκίσιμο από τα H&M

H&M φούστα σκίσιμο

Θα κάνεις πάταγο στο νησί και με αυτό το λευκό φόρεμα από τα H&M

Το καλοκαίρι είναι εδώ για τα καλά και αν δεν έχεις ξεκινήσει ήδη τις διακοπές σου, τότε σίγουρα θα το κάνεις σε λίγο καιρό. Εμείς ψάξαμε και σου βρήκαμε το πιο υπέροχο φόρεμα από τα H&M για να βάλεις στις εξορμήσεις σου στα νησιά ή ακόμα και στις εξόδους σου στην Αθήνα.

Μετά τα all time classic ολόσωμα μαγιό που σου βρήκαμε, ήρθε η ώρα να πάμε σε κάτι λίγο πιο ρομαντικό. Το λευκό φόρεμα αυτό, μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ, ανάλογα πώς θα το συνδυάσεις, και το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα θες να το βγάλεις στιγμή από πάνω σου.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο - πασπαρτού, που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα ξέρεις τι να φορέσεις.

Κοστίζει 29,99€.

H&M λευκό φόρεμα

TAGS