Κάνει «θραύση» στα H&M το πιο 90's τζιν - Κοστίζει κάτω από 30 ευρώ

Μοναδικό κομμάτι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κάνει «θραύση» στα H&M το πιο 90's τζιν - Κοστίζει κάτω από 30 ευρώ

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store του H&M, εντοπίσαμε για εσένα το πιο στιλάτο τζιν παντελόνι το οποίο είναι σίγουρο πως δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να λείπει από τη συλλογή σου φέτος.

Μετά το οικονομικό πουκάμισο που σου προτείναμε, ήρθε η ώρα να ενισχύσεις την ντουλάπα σου με ένα ακόμα ρούχο που θα σου «λύσει» τα χέρια.

Το τζιν από τα H&M που σου προτείνουμε να πάρεις

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να το κάνεις κι εσύ μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις να φορέσεις.

Πεντάτσεπο τζιν από χοντρό, ξεπλυμένο denim. Χαλαρή εφαρμογή, ψηλή μέση, κλείσιμο με φερμουάρ και κουμπί και ίσια γραμμή.

Τιμή: 29,99€

H&M φαρδύ τζιν

Συνδύασέ το με αυτή την τσάντα

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων ρούχων, H&M, εντοπίσαμε για εσένα την πιο στιλάτη καφέ τσάντα, την οποία δε θα θες σε καμία περίπτωση να βγάλεις από πάνω σου.

Μπορεί να κοστίζει μόλις 19,99€, ωστόσο αυτή η τσάντα μοιάζει να βγήκε από τον κατάλογο γνωστού οίκου μόδας μιας και είναι σικάτη και την ίδια στιγμή συνδυάζεται εύκολα με όποιο ρούχο κι αν επιλέξεις.

Μία ιδανική επιλογή για να συνδυάσεις τη συγκεκριμένη τσάντα, είναι αυτό το υπέροχο λευκό φόρεμα που βρήκαμε για εσένα.

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα αξεσουάρ που θα σου λύνει τα χέρια, κάθε φορά που δε θα ξέρεις πώς να συνδυάσεις το σύνολό σου.

Τσάντα shopper από απομίμηση δέρματος με κοκκώδη υφή. Εσωτερικό από απομίμηση σουέντ και δύο χερούλια επάνω. Χωρίς φόδρα. Διαστάσεις 16x28x38 εκ.

Τιμή: 19,99€

H&M καφέ τσάντα

TAGS