Δερμάτινη, μίντι και μαύρη - Η φούστα «κόλαση» των H&M

Δεν γίνεται να λείπει από τη φετινή συλλογή σου!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δερμάτινη, μίντι και μαύρη - Η φούστα «κόλαση» των H&M

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store της αγαπημένης αλυσίδας καταστημάτων H&M, εντοπίσαμε για εσένα την πιο στιλάτη δερμάτινη φούστα, η οποία δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να λείπει από τη συλλογή σου φέτος το χειμώνα.

Μετά το απόλυτο 90's τζιν που σου προτείναμε, ήρθε η ώρα να ενισχύσεις την ντουλάπα σου με ένα ρούχο που θα κάνει κάθε εμφάνισή σου μοναδική και άκρως θηλυκή.

Η φούστα που σου προτείνουμε από τα H&M

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις να φορέσεις.

Μάλιστα καλό θα ήταν να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί! Έχουν μείνει μόνο λίγα κομμάτια καθώς μιλάμε για ένα must ρούχο.

Φούστα μέχρι το γόνατο από δερματίνη φτιαγμένη από ανακυκλωμένο πολυεστέρα, με ραφές. Ψηλή μέση και κρυφό φερμουάρ και σκίσιμο πίσω. Υφασμένη φόδρα από ανακυκλωμένο πολυεστέρα.

Τιμή: 34,99€

H&M δερμάτινη φούστα

Βάλε τη φούστα σου με αυτές τις μπότες από τα H&M

Η νέα χειμωνιατική κολεξιόν του H&M έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγο καιρό και ανάμεσα στα κομμάτια που ξεχωρίσαμε αμέσως είναι ένα ζευγάρι μπότες.

Είναι αναντίρρητα ένα παπούτσι που θα σε συντροφεύσει όλον τον χειμώνα για αυτό και πρέπει να προσέξεις πολύ για το τι θα αγοράσεις. Για αυτό και εμείς σου βρήκαμε ένα συγκεκριμένο ζευγάρι, που μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και σε όλα τα μέρη.

Οι συγκεκριμένες μπότες είναι μαύρες, flat riding, με elegant ραφές, άνετη μαλακή σόλα και ιδανικό ύψος που φτάνει λίγο κάτω από το γόνατο.

Πρέπει οπωσδήποτε να μπουν πρώτες στην shopping list σου για αυτό βιάσου γιατί σίγουρα θα εξαντληθούν πολύ γρήγορα, το ίδιο και αυτά τα μποτάκια που έχουν κάνει τον απόλυτο πάταγο!

  • Μπότες μέχρι το γόνατο από συνθετικό δέρμα, με στρογγυλή μύτη και θηλιά στο επάνω μέρος του κορμού. Τακούνι 3,5 εκ.
  • 59,99 ευρώ

 μπότες από τα H&M

TAGS