Έχει σχεδόν εξαφανιστεί από όλα τα ράφια - Το Zara παντελόνι που κάνει 9,99 και το θέλουν όλες

Ταιριάζει σε όλες τις σιλουέτες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έχει σχεδόν εξαφανιστεί από όλα τα ράφια  - Το Zara παντελόνι που κάνει 9,99 και το θέλουν όλες

Στα εκπτωτικά των Zara σου βρήκαμε ένα παντελόνι που θα λατρέψεις. Είναι μαύρο, δερματίνι και ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις γυναικείες σιλουέτες. Μπορεί να φορεθεί με όλα τα χρώματα, από το πρωί έως και το βράδυ πάντα με τους κατάλληλους συνδυασμούς.

Οι εκπτώσεις που έχει βάλει η μεγάλη αλυσίδα σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ είναι μοναδικές με αποτέλεσμα πολλά νούμερα να έχουν εξαφανιστεί από ράφια και κρεμάστρες.

Έτοιμο να εξαφανιστεί λοιπόν είναι και αυτό το μαύρο παντελόνι. Πρόκειται για το παντελόνι με κανονική μέση και λάστιχο που προσαρμόζεται με κορδόνια. Τσέπες στα πλάγια και τσέπες patch στο πίσω μέρος, ενώ έχει και λεπτομέρεια με πιέτες μπροστά.

Μπορείς άνετα να το φορέσεις για μια χαλαρή βόλτα με αυτά τα πάμφθηνα sneakers και ένα φούτερ, αλλά και για πιο αργά το βράδυ με ένα ζευγάρι μποτάκια ή πέδιλα και ένα ωραίο crop top.

Αυτό είναι το παντελόνι των Zara

  • ΜΑΥΡΟ | 4369/265
  • Από 29,95 EUR -65% κοστίζει 9,99 EUR

Το Zara παντελόνι που κάνει 9,99 και το θέλουν όλες

Zara δερμάτινο παντελόνι

Συνδύασε το παντελόνι με ένα από αυτά τα χρώματα φούτερ

Ανάμεσα σε πολλά εκπτωτικά ρούχα λοιπόν, βρήκαμε και ένα φούτερ που βγαίνει σε 6 διαφορετικά χρώματα, κοστίζει μόλις 5,99 ευρώ και μπορεί να φορεθεί με πάρα πολλούς τρόπους.

Πρόκειται για το φούτερ με κουκούλα που προσαρμόζεται με κορδόνια και μακρύ μανίκι. Στα τελειώματα έχει ύφανση ριπ. Βγαίνει σε χρώμα, μαύρο, γκρι, ροζ, μπλε, χακί και του πάγου.

Μπορείς λοιπόν να το φορέσεις με την φόρμα σου κλασικά, αλλιώς με ένα τζιν μπουφάν ή κολάν και ένα μπλέιζερ από πάνω ή ακόμη και με δερματίνη μαύρη βερμούδα με σακάκι.

  • ΓΚΡΙ ΑΝΘΡΑΚΙ | 1660/813
  • Από 15,95 EUR -60% μόνο με 5,99 EUR

Φούτερ Zara σε έκπτωση

Φούτερ στα Zara με 5,99 ευρώ

TAGS