Έχει γίνει ανάρπαστο - Χαμός στο διαδίκτυο για το καπιτονέ μπουφάν των Zara

Δε θα θες να το βγάλεις από πάνω σου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έχει γίνει ανάρπαστο - Χαμός στο διαδίκτυο για το καπιτονέ μπουφάν των Zara

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Zara, εντοπίσαμε για εσένα το πιο στιλάτο καπιτονέ μπουφάν, το οποίο δε θα θες να βγάλεις από πάνω σου φέτος το χειμώνα.

Μετά το υπέροχο παντελόνι από τα Zara που κοστίζει μόλις 9,99€, σου βρήκαμε το ιδανικό μπουφάν για όλες σου τις εξορμήσεις.

Το μπουφάν του Zara που σου προτείνουμε

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα μπουφάν που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι πανωφόρι θέλεις να φορέσεις.

Καλό θα ήταν βέβαια να βιαστείς καθώς το συγκεκριμένο ρούχο είναι best seller και σιγά σιγά ξεπουλάει.

  • Καπιτονέ μπουφάν με όρθιο γιακά και μακρύ μανίκι
  • Πλαϊνές τσέπες
  • Κάτω μέρος ρυθμιζόμενο με ελαστικά κορδόνια και stopper
  • Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και κουμπιά σούστες
  • Τιμή: 49,95€

Zara καπιτονέ μπουφάν

Φόρεσέ το με αυτό το δερμάτινο φόρεμα από τα Zara

Όπως σας έχουμε αναφέρει πολλές φορές τα Zara συνεχίζουν τις εκπτώσεις τους οι οποίες αγγίζουν το 70% σε πολλά από τα προϊόντα τους. Όπως για παράδειγμα, αυτό το φουλ χοντρό μπουφάν που αντέχει και στα πιο δυνατά κρύα και κοστίζει μόνο 30 ευρώ.

Εμείς λοιπόν, θα σας προτείνουμε ακόμη ένα κομμάτι που θα γίνει το αγαπημένο σας και δεν θα χαλάσετε πολλά για να το προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα σας. Πρόκειται για ένα δερμάτινο μαύρο μίνι φόρεμα που από 39,95 ευρώ που κάνει του έβαλαν 70% έκπτωση και πλέον κοστίζει 9,99 ευρώ.

Είναι λοιπόν το κοντό φόρεμα με γιακά σε στυλ πουκαμίσου και μακρύ μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα. Διαθέτει τσέπες patch με καπάκι και κουμπί στο μπροστινό τμήμα, ενώ κλείνει μπροστά με μεταλλιζέ κουμπιά.

Μπορεί άνετα να συνδυαστεί με sneakers, ένα πουλόβερ με λαιμό από μέσα και ένα παλτό για καθημερινές εμφανίσεις, αλλά και για πιο βραδινές με μπότες και ένα brallete από μέσα.

  • ΜΑΥΡΟ | 2969/287
  • Από 39,95 EUR -70 % μόνο με 9,99 EUR

Δερμάτινο φόρεμα Zara

Zara δερμάτινο φόρεμα 9,99 ευρώ

TAGS