Πράσινο και ντραπέ - Το φόρεμα των Zara που προκαλεί παραλήρημα

Θα το φοράς και θα σε κοιτάνε όλοι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πράσινο και ντραπέ - Το φόρεμα των Zara που προκαλεί παραλήρημα

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Zara, εντοπίσαμε για εσένα το πιο στιλάτο φόρεμα, το οποίο μάλιστα βρίσκεται και στο χρώμα που κάνει πάταγο αυτή τη σεζόν.

Μετά το ανάρπαστο καπιτονέ μπουφάν που σου προτείναμε, ήρθε η ώρα να ενισχύσεις τη συλλογή σου με ένα θηλυκό φόρεμα που θα σε κάνει να μαγνητίσεις τα βλέμματα.

Το φόρεμα που σου προτείνουμε στα Zara

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα φόρεμα που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις να φορέσεις.

  • Μίντι φόρεμα με ντεκολτέ σε σχήμα καρδιάς και λεπτές ρυθμιζόμενες τιράντες
  • Λεπτομέρεια ριχτό ύφασμα στο στήθος και ντραπέ ύφασμα ρυθμιζόμενο με κορδόνια μπροστά στο κάτω μέρος
  • Ασορτί φόδρα
  • Κλείσιμο στο πίσω μέρος με κρυφό φερμουάρ στη ραφή
  • Τιμή: 35,95€

Zara φόρεμα

Φόρεσέ το με αυτές τις υπέροχες over the knee μπότες

Ασύλληπτες εκπτώσεις θα βρεις και στα παπούτσια των Zara είτε αυτά είναι αθλητικά ή μπότες είτε γόβες ή μποτάκια. Μετά τα τέλεια sneakers που βρήκαμε τα οποία κοστίζουν μόλις 9,99 ευρώ, σου προτείνουμε να βάλεις στην παπουτσοθήκη σου, αυτές τις μοναδικές over the knee μπότες που έχουν 45% έκπτωση.

Μπορεί οι over the knee μπότες να μην είναι στο top 3 των trend, ωστόσο, παραμένουν αγαπημένο κομμάτι των γυναικών, αφού με το κατάλληλο φόρεμα ή φούστα μπορούν να δώσουν μια πιο stylish λεπτομέρεια στην εμφάνιση σου.

Πρόκειται λοιπόν για την ίσια ψηλή μπότα με στενή γάμπα. Έχει μυτερό τελείωμα με στρόγγυλη μύτη, ενώ κλείνει με φερμουάρ στο εσωτερικό μέρος. Μάλιστα, διαθέτει συνθετικό εύκαμπτο πάτο αφρού με λάτεξ που είναι σχεδιασμένος να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.

  • ΜΑΥΡΟ | 3024/810
  • Από 39,95 EUR -45% μόνο με 19,99 EUR

Μαύρη μπότα over the knee Zara 19,99 ευρώ

TAGS