Κομψό, αέρινο και άνετο - Το νέο φόρεμα από τα Stradivarius που έχει γίνει ανάρπαστο

Τρέξε να το προλάβεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κομψό, αέρινο και άνετο - Το νέο φόρεμα από τα Stradivarius που έχει γίνει ανάρπαστο

Ο καιρός σιγά σιγά ανοίγει για αυτό και οι περισσότερες έχουμε ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση για ρούχα πιο αέρινα και άνετα. Εμείς ψάξαμε λοιπόν στα Stradivarius και βρήκαμε το πιο άνετο φόρεμα σε πολύ καλή τιμή.

Στην νέα συλλογή έχουν μπει ήδη ανοιξτιάτικα κομμάτια και είναι πραγματικά το ένα πιο ωραίο από το άλλο. Το συγκεκριμένο φόρεμα που βρήκαμε, φοριέται άνετα όλη μέρα και μπορεί να συνδυαστεί φοβερά είτε με κάποιο μποτάκι είτε με ένα ζευγάρι σνίκερς.

Είναι διαθέσιμο σε χακί χρώμα και το μήκος του φτάνει λίγο πιο κάτω από το γόνατο. Είναι πολύ κομψό και αέρινο και σίγουρα θα γίνει ανάρπαστο. Κοστίζει μόλις 25,99 ευρώ για αυτό τρέξε να το αγοράσεις, όπως και αυτήν την συγκλονιστική τσάντα.

Άνετο και κομψό φόρεμα από τα Stradivarius

Stradivarius φόρεμα

Μπορείς να συνδυάσεις το φόρεμα με αυτά τα μποτάκια που έχουν κάνει θραύση και βγαίνουν σε τρία χρώματα

Η νέα συλλογή των Stradivarius κυκλοφόρησε πριν μερικές μέρες και είναι ακόμα καλύτερη από ότι την φανταζόμασταν. Μετά από πολύ ψάξιμο, αυτό που μας κέντρισε το ενδιαφέρον είναι τα παρακάτω μποτάκια.

Μπορεί το καλοκαίρι να έφτασε για τα καλά στο τέλος του, όμως από την άλλη έχει έρθει η ώρα για να ανανεώσεις και πάλι την ντουλάπα σου. Ίσως είναι μια πολύ καλή δικαιολογία για ένα ακόμη shopping therapy αφού πάντα βοηθάει.

Έτσι λοιπόν, τα συγκεκριμένα μποτάκια, έχουν ίσια γραμμή με κορδόνια ενώ τα χρώματα είναι άκρως ιδιαίτερα μιας και θα τα βρεις σε μαύρα, χακί και εκρού ενώ η τιμή είναι τέρμα οικονομική. Δείτε επίσης τα must γυαλιά που κάνουν θραύση.

Ίσια μποτάκια με κορδόνια

39,99 €

Μποτάκι από τα Stradivarius

Ίσια μποτάκια με κορδόνια

39,99 €

Stradivarius μποτάκι

Ίσια μποτάκια με κορδόνια

39,99 €

Μαύρο μποτάκι από τα Stradivarius