Αυτά είναι τα must γυαλιά από τα Stradivarius - Σε χαμηλές τιμές

Ξεπουλάνε σαν τρελά και με μεγάλη ταχύτητα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αυτά είναι τα  must γυαλιά από τα Stradivarius - Σε χαμηλές τιμές

Όλες οι γυναίκες έχουν το δικό τους ξεχωριστό γούστο σε αξεσουάρ όμως όπως όλοι ξέρουμε ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού το must είναι τα γυαλιά για διάφορους λόγους. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που πάμε για ψώνια αλλά στο τέλος δεν έχουμε αγοράσει τίποτα καθώς δεν υπήρχε κάτι που να μας αρέσει.

Αυτή τη φορά σας βρήκαμε την λύση καθώς τα Stradivarius έχουν ότι ψάχνει κάθε γυναίκα μιας και είναι ο επίγειος παράδεισος. Τα παρακάτω γυαλιά ταιριάζουν σε όλα τα στυλ και μπορείς να τα συνδυάσεις υπέροχα είτε με ένα casual look είτε για κάποια έξοδο με αγαπημένα άτομα. Βρήκαμε επίσης κι άλλα κομμάτια που κοστίζουν μόνο 10 ευρώ.

3 γυαλιά από τα Stradivarius μόνο με 9,99 ευρώ

Ορθογώνια γυαλιά

Ορθογώνια γυαλιά

Γυαλιά cat eye με έντονες γωνίες

Γυαλιά cat eye με έντονες γωνίες

Γυαλιά ηλίου cat-eye

Γυαλιά ηλίου cat-eye

Σε φοβερή έκπτωση είναι μάλιστα και αυτό το 90's παντελόνι από τα Stradivarius

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online stοre της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Stradivarius, εντοπίσαμε για εσένα, το πιο στιλάτο παντελόνι με άρωμα από τη δεκαετία του 90' το οποίο μάλιστα, βρίσκεται και σε εκπληκτική τιμή.

Οι εκπτώσεις συνεχίζονται στα Stradivarius και έτσι έχεις την ευκαιρία να κάνεις τα ψώνια σου πριν τον Δεκαπενταύγουστο. Έτσι, μετά το φόρεμα για γάμο σε νησί που σου προτείναμε και έγινε ανάρπαστο, ήρθε η ώρα να μας ακούσεις για ακόμα μία φορά!

Όπως σου είπαμε λοιπόν, το παντελόνι αυτό βρίσκεται σε έκπτωση και μπορείς να το βρεις -62% από την αρχική τιμή του. Έτσι, από 25,99€ που κόστιζε αρχικά, τώρα μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 9,99€. Τρέξε να το αγοράσεις γιατί σε λίγο καιρό θα εξαντληθεί! Ήδη έχουν μείνει περιορισμένα κομμάτια.

Stradivarius φλοράλ παντελόνι