Το φόρεμα από τα Η&Μ που θα αναδείξει τέλεια τις καμπύλες σου - Κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ

Πρέπει οπωσδήποτε να το αγοράσεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το φόρεμα από τα Η&Μ που θα αναδείξει τέλεια τις καμπύλες σου - Κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ

Ψάχνεις μαύρο φόρεμα που να μην κολλάει πάνω σου και να αναδεικνύει τέλεια τις καμπύλες σου; Σου βρήκαμε το ιδανικό στα H&M που έχει γίνει ανάρπαστο!

Αν λοιπόν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών με καμπύλες, το συγκεκριμένι φόρεμα από την plus size συλλογή του H&M είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι. Είναι ένα μίντι ντραπέ μαύρο φόρεμα με V ντεκολτέ και ψηλό σκίσιμο στα πλάγια, το οποίο έχει ζώνη, την οποία μπορείς να αφαιρέσεις αν θες.

Μπορείς να το συδυάσεις σε όλες τις περιστάσεις, τόσο στο γραφείο όσο, όσο και για καφέ αλλά και για ένα ποτό, μιας και φοριέται υπέροχα με όλα τα είδη παπουτσιού.

Κοστίζει 29,99 ευρώ για αυτό τρέξε να το προλάβεις γιατί σίγουρα θα εξαντληθεί σε λίγες μέρες, το ίδιο και αυτό το πλεκτό φόρεμα.

Το φόρεμα από τα Η&Μ που θα αναδείξεις τέλεια τις καμπύλες σου

  • Μίντι φόρεμα από ελαφρώς ντραπέ σερζέ βισκόζη.
  • Ντεκολτέ σε σχήμα V και αφαιρούμενη δετή ζώνη.
  • Μακρύ ρεγκλάν φούσκα-μανίκι με μανσέτα με ντυμένα κουμπιά και ψηλό σκίσιμο στα πλάγια.
  • Χωρίς φόδρα.

Το φόρεμα από τα Η&Μ που θα αναδείξεις τέλεια τις καμπύλες σου

Συνδυάσε το φόρεμα με αυτά τα μαύρα μποτάκια

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store της αγαπημένης αλυσίδας καταστημάτων H&M, εντοπίσαμε για εσένα τα πιο στιλάτα μαύρα μποτάκια που δε θα έπρεπε να λείπουν από τη συλλογή καμίας γυναίκας φέτος το χειμώνα.

Μετά την υπέροχη μίντι δερμάτινη φούστα που σου προτείναμε, ήρθε η ώρα να ενισχύσεις τη συλλογή σου με ένα παπούτσι που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος.

Εμείς μόλις τα είδαμε τρέξαμε να τα αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα παπούτσι που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις να φορέσεις.

Μάλιστα καλό θα ήταν να βιαστείς μιας και πρόκειται για ένα παπούτσι που θέλουν όλες οι γυναίκες και σύντομα θα ξεπουλήσει.

Ψηλά μποτάκια Chelsea από συνθετικό δέρμα με κορμό μέχρι τη γάμπα, λάστιχο στα πλάγια και θηλιά μπροστά και πίσω. Σατέν εσωτερική επένδυση, πάτος από συνθετικό δέρμα και χοντρή ανάγλυφη σόλα.

Τιμή: 34,99€

H&M μποτάκια

TAGS