Θα δείχνεις σαν αγγελάκι της Victoria's Secret με αυτό το εσώρουχο από τα H&M - Ότι πρέπει για τον Άγιο Βαλεντίνο

Σέξι και πολύ τολμηρό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θα δείχνεις σαν αγγελάκι της Victoria's Secret με αυτό το εσώρουχο από τα H&M - Ότι πρέπει για τον Άγιο Βαλεντίνο

Πλησιάζει σε λίγες μέρες η γιορτή του Άγιου Βαλεντίνου για αυτό αν βρίσκεσαι σε σχέση, τρέξε να αγοράσεις ένα συγκεκριμένο που έχουμε να σου προτίνουμε από τα H&M.

Είναι αρκετά σέξι και τολμηρό, ότι πρέπει δηλαδή για να υποδεχτείς το σύντροφό σου στο σπίτι σου με αναμμένα κεριά και ένα ρομαντικό δείπνο ενώ απέξω μπορείς να φορέσεις αυτό το υπέροχο μαύρο φόρεμα.

Το κορμάκι είναι δαντελένιο με σουτιέν super push-up. Παράλληλα, έχει ρυθμιζόμενες τιράντες, θήκες με μπανέλα και χοντρή ενίσχυση για πλουσιότερο μπούστο και πιο γεμάτο ντεκολτέ, και κούμπωμα με κόπιτσες στην πλάτη. Διαθέτει, επένδυση και κρυφές σούστες στον καβάλο, και ψηλό κόψιμο στους γλουτούς.

Μάλιστα, η τιμή του ανέρχεται στα 29,99 €.

Εσώρουχο από τα H&M για τον Άγιο Βαλεντίνο

εσώρουχο από τα H&M

Αρκετά σέξι είναι και αυτή η φούστα από τα H&M

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store της αγαπημένης αλυσίδας καταστημάτων H&M, εντοπίσαμε για εσένα την πιο στιλάτη δερμάτινη φούστα, η οποία δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να λείπει από τη συλλογή σου φέτος το χειμώνα.

Μετά το απόλυτο 90's τζιν που σου προτείναμε, ήρθε η ώρα να ενισχύσεις την ντουλάπα σου με ένα ρούχο που θα κάνει κάθε εμφάνισή σου μοναδική και άκρως θηλυκή.

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις να φορέσεις.

Μάλιστα καλό θα ήταν να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί! Έχουν μείνει μόνο λίγα κομμάτια καθώς μιλάμε για ένα must ρούχο.

Φούστα μέχρι το γόνατο από δερματίνη φτιαγμένη από ανακυκλωμένο πολυεστέρα, με ραφές. Ψηλή μέση και κρυφό φερμουάρ και σκίσιμο πίσω. Υφασμένη φόδρα από ανακυκλωμένο πολυεστέρα.

Τιμή: 34,99€

H&M δερμάτινη φούστα