Βγαίνει σε τρία χρώματα - Το απόλυτο σακάκι από τα H&M

Τρέξε να το κάνεις δικό σου!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βγαίνει σε τρία χρώματα - Το απόλυτο σακάκι από τα H&M

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων H&M, μιας και εντοπίσαμε για εσένα το πιο στιλάτο ροζ σακάκι, το οποίο δε θα θες να βγάλεις από πάνω σου την Άνοιξη του 2022.

Το συγκεκριμένο ρούχο βγαίνει σε τρία χρώματα και η αλήθεια είναι πως μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο θέλεις να το συνδυάσεις.

Μετά το υπέροχο φόρεμα που αναδεικνύει τις καμπύλες που σου προτείναμε, ήρθε η ώρα να ενισχύσεις τη συλλογή σου με ένα ρούχο ταιριαστό για το γραφείο αλλά και για βραδινή έξοδο.

Το σακάκι από τα H&M

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις να φορέσεις.

Υφασμένο σταυρωτό σακάκι σε ίσια γραμμή. Άνετη εφαρμογή, πέτο με εγκοπή, κουμπιά μπροστά και μπροστινές τσέπες με διπλό ρέλι. Με φόδρα.

Τιμή: 29.99€

H&M σακάκι

Μαζί με το σακάκι, πάρε και τα πιο hot εσώρουχα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Πλησιάζει σε λίγες μέρες η γιορτή του Άγιου Βαλεντίνου για αυτό αν βρίσκεσαι σε σχέση, τρέξε να αγοράσεις ένα συγκεκριμένο που έχουμε να σου προτίνουμε από τα H&M.

Είναι αρκετά σέξι και τολμηρό, ότι πρέπει δηλαδή για να υποδεχτείς το σύντροφό σου στο σπίτι σου με αναμμένα κεριά και ένα ρομαντικό δείπνο ενώ απέξω μπορείς να φορέσεις αυτό το υπέροχο μαύρο φόρεμα.

Το κορμάκι είναι δαντελένιο με σουτιέν super push-up. Παράλληλα, έχει ρυθμιζόμενες τιράντες, θήκες με μπανέλα και χοντρή ενίσχυση για πλουσιότερο μπούστο και πιο γεμάτο ντεκολτέ, και κούμπωμα με κόπιτσες στην πλάτη. Διαθέτει, επένδυση και κρυφές σούστες στον καβάλο, και ψηλό κόψιμο στους γλουτούς.

Μάλιστα, η τιμή του ανέρχεται στα 29,99 €.

εσώρουχο από τα H&M

TAGS