Σταυρωτό και κόκκινο της φωτιάς - Το μπλέιζερ των Zara που θέλουν όλες οι γυναίκες

Το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σταυρωτό και κόκκινο της φωτιάς - Το μπλέιζερ των Zara που θέλουν όλες οι γυναίκες

Η άνοιξη σιγά σιγά πλησιάζει και έτσι καλό θα ήταν να ξεκινήσεις να ενισχύεις την ντουλάπα σου με κομμάτια ανοιχτόχρωμα, που θα ανανεώσεις το στιλ σου με μεγάλη ευκολία. Τα Zara, όπως κάθε φορά έτσι και τώρα σου έχουν την λύση.

Και αφού σου βρήκαμε μέχρι και το θρυλικό φόρεμα της Carrie Bradshaw (δες το εδώ), ήρθε η ώρα να δεις και ένα ακόμα κομμάτι που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος. Το μπλέιζερ άλλωστε είναι πάντα μία καλή λύση και μπορεί να συνδυαστεί με τα περισσότερα κομμάτια από την ντουλάπα σου.

Το κόκκινο μπλέιζερ των Zara που σου προτείνουμε

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις να φορέσεις.

Καλό θα ήταν βέβαια να βιαστείς καθώς πρόκειται για ένα κομμάτι που φεύγει γρήγορα από τα ράφια και σε λίγο καιρό πρόκειται να ξεπουλήσει.

  • Μπλέιζερ με γιακά με πέτο και μακριά μανίκια με βάτες
  • Μπροστινές τσέπες με καπάκι
  • Σταυρωτό κλείσιμο μπροστά με χρυσαφί κουμπιά με ανάγλυφη υφή
  • Τιμή: 49,95€

Zara μπλέιζερ κόκκινο

Κράτα αυτή την τσάντα μαζί με το μπλέιζερ

Χαζεύοντας στα εκπτωτικά των Zara είδαμε μια τσάντα που μας "πήρε" το μυαλό. Όχι μόνο λόγω του στιλ της, αλλά και λόγω της τιμής της, καθώς μπορεί με την πρώτη ματιά κανείς να νομίσει πως είναι ακριβή αλλά... δεν είναι, αφού έχει 45% έκπτωση.

Μετά την τσάντα που σου βρήκαμε η οποία χωράει τα πάντα μέσα και κοστίζει μόλις 9,99 ευρώ και αυτή θα την λατρέψεις και γιατί όχι αν είσαι καλά στα οικονομικά σου και την θέλεις να την βάλεις άμεσα στην συλλογή σου.

Πρόκειται για για την τσάντα ώμου διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα. Καπιτονέ εξωτερικό μέρος και καπάκι. Λουρί ώμου με χοντρή αλυσίδα. Διαθέτει επίσης φόδρα με τσέπη και μαγνητικό κούμπωμα.

Μπορείς να την κρατήσει από το πρωί στη δουλειά ή στα ψώνια, ακόμη και μέχρι αργά το βράδυ για ποτό!

  • Height x Length x Width: 20,5 x 29 x 5 cm
  • ΜΑΥΡΟ | 6300/710
  • Από 29,95 EUR -45% μόνο με 15,99 EUR

Η τσάντα των Zara που ξεπουλάει λόγω της απίστευτης τιμής της

Zara τσάντα

TAGS