Το φόρεμα των 8 ευρώ που έχει τρελάνει τις πελάτισσες των Zara - Η αρχική του τιμή ήταν στα 40

Το έχουν ερωτευτεί όλες και όχι αδίκως

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Το φόρεμα των 8 ευρώ που έχει τρελάνει τις πελάτισσες των Zara - Η αρχική του τιμή ήταν στα 40

Η παγέτα είναι ένα στοιχείο που μπορεί να τρελάνει κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της και ξέρει να ντύνεται! Τα καταστήματα Zara που είναι πάντα κοντά στον γυναικείο πληθυσμό το γνωρίζουν καλά αυτό γι' αυτό φροντίζουν να έχουν πάντα σε απόθεμα τέτοια κομμάτια ακόμη κι αν δεν είναι Χριστούγεννα - που όσο να 'ναι μια η λάμψη είναι must!

Σε περίοδο εκπτώσεων έκαναν το... καλό κι έβαλαν -80% στην αρχική τιμή, στο παρακάτω φόρεμα! Δηλαδή από 40 ευρώ τώρα κάποιος μπορεί να το αγοράσει μόνο 8! Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό έτσι;

ZARA ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΠΟΥΛΙΕΣ ΝΤΡΑΠΕ

  • Αμάνικο φόρεμα με σταυρωτό V ντεκολτέ και βάτες. Λεπτομέρεια σούρα μπροστά. Φόδρα.
  • ΑΣΗΜΙ | 2712/353
  • Από 39,95 EUR τώρα μόνο 7,99 ευρώ / -80%

Zara φόρεμα

Μπορείς να το συνδυάσεις εξαιρετικά με αυτή την τσάντα, από τα Stradivarius!

Πώς να φορέσεις την παγέτα και να μην φαίνεσαι δεύτερη

Όταν επιλέγουμε για το ντύσιμο μας φορέματα με παγιέτες, τότε αναπόφευκτα η λάμψη που αποπνέουν τα μετατρέπει στο βασικό κομμάτι του συνόλου. Προκειμένου λοιπόν να μην πέσουμε στην παγίδα να δημιουργήσουμε ένα φορτωμένο ντύσιμο, θα πρέπει να διατηρήσουμε τα αξεσουάρ και τα υπόλοιπα ρούχα σε πιο ήπιους τόνους.

Η επιλογή ενός διακριτικού σκουλαρικιού είναι η ιδανική. Τα μακριά σκουλαρίκια, τύπου πολυελαίου θα φορτώσουν ακόμη περισσότερο την εικόνα σας. Σε περίπτωση βέβαια που το φόρεμα είναι στράπλες ή έχει ανοιχτή λαιμόκοψη, μπορείτε να προσθέσετε ένα κολιέ από λεπτή αλυσίδα. Εναλλακτικά επιλέξτε να φορέσετε μόνο ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι.

Γενικότερα, θα πρέπει να διαλέγετε με προσοχή τα κοσμήματα σας. Είναι προτιμότερο να φορέσετε μεταλλικά σκουλαρίκια, δαχτυλίδια ή κολιέ και όχι διακοσμημένα με πολύτιμους λίθους. Έτσι δεν δημιουργείται «διαμάχη» ανάμεσα στην παγιέτα και την πέτρα. Για παράδειγμα, συνδυάστε το χρυσό φόρεμα με παγιέτες με κοσμήματα στον ίδιο τόνο.

Όσον αφορά την επιλογή τσάντας και παπουτσιών, η μονοχρωμία και όχι η λάμψη είναι το επιθυμητό. Φορέστε λοιπόν αξεσουάρ και υποδήματα σε ήπιους τόνους για να αποφύγετε ένα υπερβολικά λαμπερό αποτέλεσμα.

Εξίσου εντυπωσιακός είναι ο συνδυασμός παγιέτας με βελούδο. Δοκιμάστε να προσθέσετε μια βελούδινη ζώνη ή να κρατήσετε ένα βελούδινο τσαντάκι και δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό μοντέρνο σύνολο. Μάλιστα αν το φόρεμα σας είναι φτιαγμένο από μαύρες ή ασημί παγιέτες, μπορείτε να το απογειώσετε με αξεσουάρ σε έντονα χρώματα, όπως για παράδειγμα το κόκκινο.