Άνετο και δροσερό - Το must have νυχτικό από τα Oysho

Ό, τι καλύτερο για τον ύπνο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άνετο και δροσερό - Το must have νυχτικό από τα Oysho

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online store της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Oysho, εντοπίσαμε για εσένα το πιο υπέροχο και δροσερό νυχτικό που πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στη συλλογή σου, ειδικά τώρα που ανοίγει σιγά σιγά ο καιρός.

Η νέα συλλογή των Oysho έχει ήδη κυκλοφορήσει και έχει για εσένα τα πιο ξεχωριστά κομμάτια. Μην χάσεις καθόλου χρόνο λοιπόν και ετοιμάσου ήδη να πας για ψώνια.

Αφού εξοπλίστηκες με υπέροχα εσώρουχα, ήρθε η ώρα να ενισχύσεις τη συλλογή σου με ένα νυχτικό που θα σε κάνει σικ και άνετη την ώρα του ύπνου.

Βέβαια πρέπει να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το υπέροχο πράσινο σατέν φόρεμα που βρήκαμε για εσένα στα καταστήματα Oysho. Δες το εδώ και θα πάθεις πλάκα!

Το νυχτικό που σου προτείνουμε από τα Oysho

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι ένα νυχτικό πανέμορφο!

  • Κοντό νυχτικό με τιράντες και στρογγυλό ντεκολτέ. Ρυθμιζόμενες τιράντες
  • Τιμή: 19,99€

Oysho νυχτικό

Λίγα λόγια για τα Oysho όπου θα βρεις τo νυχτικό

Η Oysho διαθέτει διάφορες σειρές προϊόντων - εσώρουχα, gymwear, sleepwear, beachwear, αξεσουάρ και υποδήματα – και οι κολεξιόν της είναι προσεκτικά επιλεγμένες, προσφέροντας σχεδιασμό και μόδα παράλληλα με την ποιότητα και την άνεση των ενδυμάτων.

Η πελάτισσα της Oysho είναι μια φυσική ανεξάρτητη και σίγουρη για τον εαυτό της γυναίκα, που προσέχει τη λεπτομέρεια, εκτιμά την ποιότητα και λαμβάνει υπόψη τις τελευταίες τάσεις της μόδας στον τρόπο που ντύνεται.

Η Oysho δημιουργήθηκε το 2001 και έχει παρουσία σε 44 χώρες με πάνω από 600 καταστήματα σε όλο τον κόσμο και με online καταστήματα σε 32 αγορές μέσω του www.oysho.com

TAGS