Κολακεύει όλους τους σωματότυπους αυτή η φούστα - Είναι δερμάτινη και κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ

Τρέξε να την αγοράσεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κολακεύει όλους τους σωματότυπους αυτή η φούστα - Είναι δερμάτινη και κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ

Η άνοιξη σιγά σιγά πλησιάζει για αυτό και η ντουλάπα μας χρειάζεται απαραιτήτως μια σημαντική ανανέωση. Ένα από τα κομμάτια που φοριέται αρκετά αυτόν τον καιρό είναι η φούστα, για αυτό και εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μια φανταστική στα καταστήματα των Stradivarius.

Η συγκεκριμένη λοιπόν φούστα είναι διαθέσιμη σε δύο χρώματα, μπεζ και μαύρο, εξίσου ευκολοσυνδύαστα και πολύ safw και τα δύο και είναι κοντή με σχέδιο κρουαζέ. Μπορείς να την φορέσεις πολύ εύκολα από το πρωί μέχρι το βράδυ και να την ταιριάξεις τέλεια τόσο με σνίκερς, όσο και με ένα ζευγάρι μποτάκια, ενώ αποτελεί το ιδανικό κομμάτι για ένα καφέ ή ποτό.

Η τιμή της δε είναι ακόμα πιο φανταστική μιας και ανέρχεται μόλις στα 19,99 ευρώ για αυτό τρέξε να την αγοράσεις γρήγορα γιατί πολύ σύντομα θα γίνει sold out, το ίδιο και αυτή η φούστα.

Δερμάτινη μπεζ φούστα από τα Stradivarius

  • Κρουαζέ φούστα skort με όψη δέρματος
  • 19,99 ευρώ

φούστα stradivarius

Μπορείς να συνδυάσεις τέλεια την φούστα με αυτές εδώ την τσάντες

Όπως είναι λογικό ως γυναίκες έχουμε μια ιδιαίτερη αγάπη σε αξεσουάρ. Έτσι, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε στο Stradivarius την πιο ιδανική τσάντα με την οποία μπορείς να την συνδυάσεις για κάθε περίπτωση καθώς βγαίνει σε τρία διαφορετικά χρώματα.

Έτσι, η συγκεκριμένη τσάντα χιαστί με λουράκι αλυσίδα κάνει απόλυτη θραύση καθώς ξεπουλάει όσο καμία άλλη. Μπορείς να την φορέσεις παντού και να την συνδυάσεις με όλα σου look, ειδικά με αυτό σικάτο μίνι φόρεμα.

Η τιμή της τσάντας ανέρχεται στα 19,99 ευρώ και αποτελεί σίγουρα μια αγορά που δεν πρόκειται να την μετανιώσεις. Τρέξε να την παραγγείλεις γιατί δεν θα υπάρχει για πολύ!

Τσάντα χιαστί με λουράκι αλυσίδα

19,99 ευρώ

Τσάντα - Zara

Τσάντα χιαστί με λουράκι αλυσίδα

19,99 ευρώ

Μπλε τσάντα - Zara

Τσάντα χιαστί με λουράκι αλυσίδα

19,99 ευρώ

Πράσινη τσάντα από τα Zara