Από 109 έπεσε στα 43 ευρώ - "Φρενίτιδα" με το αυτό το μίντι σεμιζιέ φόρεμα που βγαίνει σε 3 χρώματα

Ιδανικό για τις βραδινές σου εξόδους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Από 109 έπεσε στα 43 ευρώ -

Οι εκπτώσεις όπως φαίνεται καλά κρατούν και πολλά μαγαζιά μάλιστα έχουν ρίξει βασικά κομμάτια τους κάτω από τη μισή τιμή. Το ίδιο έκανε και το BSB, μιας και βρήκαμε το απόλυτο μίντι φόρεμα για φέτος από 109 αρχική τιμή μόνο με 43 ευρώ!

Το συγκεκριμένο είναι πολύ της μόδας ενώ παράλληλα είναι αρκετά άνετο και βολικό, ενώ αποτελεί το ιδανικό ρούχα για τις βραδινές σου εξόδους, ενώ μπορείς να το φορέσεις εύκολα και σε έναν γάμο. Είναι διαθέσιμο σε 3 χρώματα, μπλε, πετρόλ και καφέ, εξίσου εντυπωσιακά και τα τρία, ενώ BSB κομμάτια διαλέγει πολύ συχνά να φορέσει και η Φαίη Σκορδά!

Μίντι σεμιζιέ φόρεμα απο τα BSB

  • ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΟ ΜΟΝΟΧΡΩΜΟ ΜΙΝΤΙ ΣΕΜΙΖΙΕ ΦΟΡΕΜΑ
  • ΒΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ
  • ΤΣΕΠΕΣ ΣΤΟ ΠΛΑΪ
  • ΑΣΟΡΤΙ ΖΩΝΑΚΙ
  • ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΚΟΥΜΠΙΑ
  • ΚΟΥΜΠΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΝΣΕΤΕΣ
  • ΣΚΙΣΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ
  • ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

σεμιζιέ φόρεμα bsb

Έχει «τρελάνει» όλες τις γυναίκες το BSB φόρεμα της Φαίης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά ξέρει τι σημαίνει μόδα και στο Πρωινό φοράει ρούχα που είναι τελευταία λέξη των trends. Κυρίως επιλέγει κομμάτια από την αγαπημένη αλυσίδα ρούχων, BSB. Χθες, φόρεσε ένα φόρεμα, το οποίο θέλουν όλες οι γυναίκες, καθώς είναι πολύ θηλυκό.

Γνωρίζει πολύ καλά τόσο η ίδια, όσο και ο στιλίστας της, τι της ταιριάζει τόσο με τα χρώματα της, όσο με την σιλουέτα της για αυτό και κάθε φορά αποσπά τα καλύτερα σχόλια από τους συνεργάτες της, αλλά και από τις διαδικτυακές της φίλες, αφού καθημερινά μοιράζεται τις εμφανίσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στην χθεσινή της εκπομπή, η Φαίη Σκορδά επέλεξε να φορέσει ένα μίνι φόρεμα με σούρεw και λεοπάρ τύπωμα. Είχε διαφάνεια στα μανίκια και εσωτερική φόδρα και είναι σε κανονική γραμμή.

Το φόρεμα αυτό λοιπόν, θα βρεις στη συλλογή των BSB και κοστίζει 89,90 €! Δες το εδώ.

Η Φαίη Σκορδά κατάφερε να κάνει για ακόμα μία φορά πριν λίγες ημέρες τη διαφορά με το look της καθώς αποφάσισε να εμφανιστεί στο πλατό του Πρωινού με μία τρομερή μαύρη φούστα από τα BSB, την οποία συνδύασε με το πιο must λευκό τοπάκι της φετινής σεζόν.

TAGS