Pull&Bear: Το λεπτό πουλοβεράκι που πρέπει να έχεις - Κοστίζει μόλις 9,99 ευρώ

Είναι φανταστικό και πάει με όλα!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Pull&Bear: Το λεπτό πουλοβεράκι που πρέπει να έχεις - Κοστίζει μόλις 9,99 ευρώ

Ο καιρός είναι άστατος τις τελευταίες ημέρες κάτι το οποίο μας κάνει να αναρωτιόμαστε ποια είναι τα κατάλληλα ρούχα για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε το ότι ούτε θα ζεσταθούμε αλλά ούτε θα κρυώσουμε. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε το τέλειο λεπτό basic πουλοβεράκι, από το Pull&Bear, που όλοι πρέπει να έχουμε στη συλλογή μας, το οποίο βγαίνει σε έξι φοβερά χρώματα για να μπορείς να το συνδυάσεις με τα πάντα. Η τιμή του είναι μόλις στα 9,99 καθώς έχει έκπτωση 37%.

Το ρούχο αυτό μπορεί ακόμα να φορεθεί και μια δροσερή νύχτα του καλοκαιριού μαζί με το αγαπημένο σου σορτσάκι, όπως το λευκό ''καυτό'' σορτσάκι που έκανε πάταγο, όταν βγήκε στην αγορά.

To λεπτό πουλοβεράκι του Pull&Bear που κοστίζει 9,99 ευρώ

Pull&Bear: Το λεπτό πουλοβεράκι που πρέπει να έχεις.

Pull&Bear: Το λεπτό πουλοβεράκι που πρέπει να έχεις.

Κάνει αδιανόητες πωλήσεις το cargo παντελόνι από τα Pull&Bear

Από την πρώτη κιόλας μέρα που κυκλοφόρησε η νέα συλλογή στα καταστήματα Pull&Bear, αυτό το υπέροχο cargo παντελόνι που βρήκαμε, κάνει αδιανόητες πωλήσεις και όχι άδικα βέβαια μιας και αποτελεί την τέλεια λύση για τις καλοκαιρινές σου εξόδους.

Μπορεί ο καιρός να μας τα χάλασε για λίγο σήμερα, ωστόσο το καλοκαίρι μπήκε και επίσημα και εσύ θα πρέπει να εφοδιάσεις την ντουλάπα σου με τα πιο κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ.

Τα Pull&Bear έχουν και πάλι την λύση για εσένα και μάλιστα στην πιο στιλάτη απόχρωση. Αυτό το παντελόνι μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και να εντυπωσιάσεις.

Μιας και θα επισκεφθείς τα καταστήματα Pull&Bear, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάσεις και αυτό το υπέροχο girly φόρεμα.

cargo παντελόνι Pull&Bear

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του μιας και μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 25,99€.

TAGS