Αυτή είναι η ζακέτα που θα σε κρατήσει ζεστή δίνοντας σου στυλ - Κοστίζει μόνο 13,99 ευρώ

Έχει 50% έκπτωση!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Αυτή είναι η ζακέτα που θα σε κρατήσει ζεστή δίνοντας σου στυλ - Κοστίζει μόνο 13,99 ευρώ

Αν και σε λίγο μπαίνουμε στα πρώτα εικοσιτετράωρα του Μαρτίου, ο ψυχρός καιρός έχει έρθει για να μείνει για λίγο ακόμα, με τις βροχές και τις χαμηλές θερμοκρασίες να εμμένουν. Και εκεί που όλοι νομίζαμε ότι για να μπορέσεις να κρατηθείς ζεστή πρέπει να φοράς ρούχα τα οποία ως επί το πλείστον δεν είναι και πολύ κολακευτικά, το Bershka έρχεται να μας δώσει τη λύση.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε την ζακέτα που θα σε κρατήσει ζεστή, η οποία φοριέται πάνω από το πουλοβεράκι ή την μπλούζα σου (δες εδώ τον ιδανικό συνδυασμό), ενώ ακόμα όταν ζεστάνει λίγο ο καιρός, θα μπορείς να την φορέσεις και σκέτη.

Η χνουδωτή χουχουλιάρικη ζακέτα βγαίνει σε τρία χρώματα, μπεζ, λευκό και μπλέ και κοστίζει μόνο 13,99 αφού βρίσκεται σε έκπτωση 50%.

Η χνουδωτή ζακέτα του Bershka που πάει με όλα τα ρούχα σου

Αυτή είναι η ζακέτα που θα σε κρατήσει ζεστή δίνοντας σου στυλ
Αυτή είναι η ζακέτα που θα σε κρατήσει ζεστή δίνοντας σου στυλ

Ολοκλήρωσε το look με μποτάκι των Bershka που πρέπει να υπάρχει στη ντουλάπα σας και είναι στη μισή τιμή

Προσφορές έχει αυτή την περίοδο το κατάστημα του Bershka σε πάρα πολλά από τα προϊόντα του, ενώ μέχρι και 76% κάτω έφτασε ένα από τα πιο περιζήτητα παντελόνια του καταστήματος που έχει ξετρελάνει τους αγοραστές του. Εμείς ανακαλύψαμε το μποτάκι που πρέπει να έχει η κάθε γυναίκα στην ντουλάπα της, το οποίο είναι μαύρο και λουστρίνι, με ψηλή γάμπα και βρίσκεται στην μισή τιμή!

Τα νούμερα που έχουν μείνει είναι λίγα, για αυτό πρέπει να τρέξετε να το προλάβετε, και οι τρόποι με τους οποίους μπορεί να φορεθεί άπειροι. Ενδεικτικά, μπορείτε να το φορέσετε με φορέματα, φούστες, σορτσάκια, τζιν παντελόνια, ακόμα και με κολάν, και ταιριάζει σε όλα τα look από το πρωί ως και το βράδυ.

Το must have μποτάκι του Bershka που κοστίζει 19.99

Το must have μποτάκι του Bershka που κοστίζει 19.99

TAGS