H απόλυτη Shopping Bag στην οποία μπορείς να ράψεις τα αρχικά σου κοστίζει μόνο 15,99 ευρώ

Θα τη ζηλεύουν όλοι!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
H απόλυτη Shopping Bag στην οποία μπορείς να ράψεις τα αρχικά σου κοστίζει μόνο 15,99 ευρώ

Οι απαιτητικοί ρυθμοί της καθημερινότητας, οι οποίοι αυξάνονται όλο και περισσότερο, μας αναγκάζουν να βρισκόμαστε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας, εκτός σπιτιού - δείτε εδώ το άνετο πουλοβεράκι που κοστίζει 9,99 ευρώ - . Ξεκινώντας, λοιπόν, την ημέρα μας το πρωί φεύγουμε από το σπίτι παίρνοντας τα περισσότερα πράγματα στα χέρια ή σε διαφορετικές σακούλες, ενώ, μάλιστα, πολλές είναι οι φορές που δεν μπορούμε να τα κουβαλήσουμε όλα εξαιτίας της απουσίας χώρου.

Πριν λίγα χρόνια εμφανίστηκαν οι γνωστές σε όλους πλέον Shopper Bags, οι οποίες είναι τεράστιες, διπλώνουν καθώς το ύφασμά τους είναι αρκετά μαλακό με αποτέλεσμα να χωράει ακόμα και μέσα στην τσάντα χειρός μας, χωράνε ακόμα και τα ψώνια του σούπερ μάρκετ μέσα, ενώ βγαίνουν σε πολλά και διαφορετικά χρώματα και σχέδια.

Το Pull&Bear ήρθε να μας δώσει την απόλυτη πρόταση, με την νέα τσάντα, shopper, που έχει βγάλει να προκαλεί πανδαιμόνιο. Τα βασικά της χαρακτηριστικά είναι το καραβόπανο, τα τέσσερα διαφορετικά χρώματα που έχει, η καταπληκτική της τιμή - κοστίζει μόνο 15,99 ευρώ - και όλα αυτά έρχονται να γίνουν ακόμα καλύτερα με την δυνατότητα που δίνει η εταιρία κατά την online παραγγελία σου να την εξατομικεύσεις.

Αυτό σημαίνει ότι λίγο πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου και πατώντας το κουμπί ''ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ'', μπορείς εσύ να επιλέξεις το τι θα γράφει η τσάντα σου απ' έξω, κάνοντας την μοναδική. Έτσι, δεν θα την χάσεις ποτέ!

Η τέλεια Shopper Bag του Pull&Bear που ράβεται για σένα ξεχωριστά

H απόλυτη Shopping Bag στην οποία μπορείς να ράψεις τα αρχικά σου
H απόλυτη Shopping Bag στην οποία μπορείς να ράψεις τα αρχικά σου
H απόλυτη Shopping Bag στην οποία μπορείς να ράψεις τα αρχικά σου

To cargo παντελόνι από τα Pull&Bear που ταιριάζει απόλυτα με τη νέα σου τσάντα

Από την πρώτη κιόλας μέρα που κυκλοφόρησε η νέα συλλογή στα καταστήματα Pull&Bear, αυτό το υπέροχο cargo παντελόνι που βρήκαμε, κάνει αδιανόητες πωλήσεις και όχι άδικα βέβαια μιας και αποτελεί την τέλεια λύση για τις καλοκαιρινές σου εξόδους.

Μπορεί ο καιρός να μας τα χάλασε για λίγο σήμερα, ωστόσο το καλοκαίρι μπήκε και επίσημα και εσύ θα πρέπει να εφοδιάσεις την ντουλάπα σου με τα πιο κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ.

Τα Pull&Bear έχουν και πάλι την λύση για εσένα και μάλιστα στην πιο στιλάτη απόχρωση. Αυτό το παντελόνι μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και να εντυπωσιάσεις.

Μιας και θα επισκεφθείς τα καταστήματα Pull&Bear, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάσεις και αυτό το υπέροχο girly φόρεμα. Δες εδώ την τιμή του και θα πάθεις πλάκα!

cargo παντελόνι Pull&Bear

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του μιας και μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 25,99€. Θα το βρεις εδώ!

TAGS