Το απόλυτο must have μποτάκι των Zara κοστίζει μόνο 9,99 ευρώ

Το χρειάζεσαι σίγουρα!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Το απόλυτο must have μποτάκι των Zara κοστίζει μόνο 9,99 ευρώ

Ο καιρός ακόμα δεν μας ευνοεί ώστε να μπορούμε να φοράμε πιο ανοιξιάτικα παπούτσια και πιο ελαφριά ρούχα, αφού οι βροχές ήρθαν και θα μείνουν για το επόμενο διάστημα. Καθώς, όμως όπως είναι φυσικό ο χειμώνας σιγά σιγά θα λάβει ένα τέλος, εμείς σου βρήκαμε την πιο οικονομική αγορά για να μπορέσεις να κρατήσει τα πόδια σου στεγνά και ταυτόχρονα ζεστά.

Ο λόγος για το απόλυτο μαύρο μποτάκι των Zara - δες εδώ το γκρι παλτό με το οποίο μπορείς να τα συνδυάσεις - , το οποίο εξωτερικά είναι επενδυμένο με λάστιχο, ώστε να είναι αδιάβροχο, είναι απίστευτα σικ, ενώ μπορεί να φορεθεί με όλα τα ρούχα που έχει η κάθε γυναίκα στην ντουλάπα της, από το πρωί ως και το βράδυ.

Τα χαρακτηριστικά του είναι άψογα, όμως το καλύτερο κομμάτι είναι η τιμή του. Πιο συγκεκριμένα από 45,95€, η τιμή του έχει πέσει κατά 75%, στα 9,99€, αποτελώντας την τέλεια αγορά για αυτούς τους τελευταίους και αρκετά βροχερούς μήνες του χειμώνα.

To μαύρο μποτάκι των Zara που κοστίζει μόνο 9,99 ευρώ

  • Ίσιο μποτάκι με συνδυασμό υλικών και λεπτομέρεια με λουρί στο πίσω μέρος.
  • Συνθετικός εύκαμπτος πάτος αφρού από λάτεξ, σχεδιασμένος για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.
  • Ύψος σόλας: 3 cm
  • Μαύρο | 1102/810

Το απόλυτο must have μποτάκι των Zara κοστίζει μόνο 9,99 ευρώ
Το απόλυτο must have μποτάκι των Zara κοστίζει μόνο 9,99 ευρώ

Συνδύασε το μποτάκι με αυτό το lilac πουκάμισο των Zara που έχει γίνει ανάρπαστο

Eάν ψάχνεις το πιο στυλάτο πουκάμισο που θα αναδεικνύει μια πιο θηλυκή σου πλευρά αλλά θα είναι και σε προσιτή τιμή, σου το έχουμε παρακάτω. Πρόκειται για το λιλά κοντό πουκάμισο από τα Zara, με κουμπιά και ένα ιδιαίτερο puff μανίκι, το οποίο φαίνεται να σπάει τα ταμία σε όλα τα καταστήματα.

To φοβερό με το πουκάμισο αυτό είναι αρχικά ότι κοστίζει μόνο 5.99 ευρώ αλλά και ότι μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, είτε στη δουλειά αλλά και για ένα χαλαρό ποτό.

Οι πιο ιδανικοί συνδυασμοί για το κοντό πουκάμισο με γιακά και μακρύ μανίκι, που καταλήγει σε μανσέτα με πιέτες είναι αρκετοί. Εμείς θα λέγαμε σίγουρα να έχει από κάτω κάτι σε μαύρο τόνο, από μακρύ μαύρο ψηλόμεσο τζιν είτε μια μαύρη midi φούστα για πιο καλές εμφανίσεις,

  • ΛΙΛΑ | 7563/268
  • 29,95 EUR-80%5,99 EURTo πουκάμισο από τα Zara
TAGS