Ξεπουλάει στο λεπτό το ροζ ντραπέ φόρεμα από τα Zara - Κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ

Έχουν μείνει πολύ λίγα κομμάτια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξεπουλάει στο λεπτό το ροζ ντραπέ φόρεμα από τα Zara - Κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ

Πολλές είναι οι φορές που ως γυναίκες έχουμε αποφασίσει να μην βγούμε καθώς θεωρούμε πως δεν έχουμε το κατάλληλο ρούχο που μπορεί να μας αντιπροσωπεύσει στην ανάλογη έξοδό μας. Ωστόσο, μετά από κάθε ψάξιμο σας έχουμε την κατάλληλη λύση από τα Zara που αναμφίβολα σας "λύνει" τα χέρια.

Έτσι λοιπόν, σας βρήκαμε ένα φόρεμα το οποία κάνει αναμφίβολα θραύση καθώς δεν θα μπορούσατε να μείνετε με τίποτα απαρατήρητες. Πιο συγκεκριμένα, έχει βαθύ V ντεκολτέ και μακρύ μανίκι με βάτες.

Αυτό που το κάνει ιδιαίτερα είναι ότι έχει κλείσιμο στην πλάτη με άνοιγμα, κουμπί και κρυφό φερμουάρ στη ραφή. Μάλιστα, η τιμή του είναι σοκ και βγαίνει μόνο σε ροζ χρώμα. Δείτε επίσης εδώ τα πέδιλα που ταιριάζουν "γάντι".

Το ροζ φόρεμα από τα Zara που κάνει "χαμό"

  • Φόρεμα με βαθύ V ντεκολτέ και μακρύ μανίκι με βάτες
  • Λεπτομέρεια με κόμπο και ύφασμα ντραπέ στο μπροστινό μέρος
  • Κλείσιμο στην πλάτη με άνοιγμα, κουμπί και κρυφό φερμουάρ στη ραφή
  • 29,95 EUR
  • ΡΟΖ | 2780/636

Ροζ φόρεμα ντραπέ

Zara φόρεμα ροζ

Zara
Ροζ φόρεμα από τα Zara

Για να μην κρυώσετε, σας έχουμε την λύση!

Στα Zara υπάρχει ένα παλτό το οποίο με το που βγήκε στα καταστήματα και στο sites της αλυσίδας ξεπούλησε όχι μόνο λόγω του ότι ήταν ένα κλασικό παλτό που ταιριάζει με όλα, αλλά και λόγω της απίστευτης τιμής του, αφού κοστίζει μόλις 29.95 ευρώ.

Πρόκειται για το ανοιχτό παλτό με πέτο στο γιακά και μακρύ μανίκι. Αν μάλιστα νομίζετε ότι δεν έχει τσέπες κάνετε λάθος, καθώς είναι... κρυφές. Βγαίνει σε 6 διαφορετικά χρώματα για να διαλέξεις.

Μπορεί άνετα να φορεθεί από νωρίς το πρωί, έως το βράδυ για μια βόλτα για κοκτέιλ με παρέα. Μάλιστα, ταιριάζει απίστευτα και με αυτές τις μπότες που έχουν σούπερ έκπτωση, αν θέλεις να δημιουργήσει ένα πιο στιλάτο look.

Αυτό είναι το παλτό των Zara

  • 5070/626
  • 29,95 EUR

Παλτό Zara

Παλτό με πέτο Zara