Κάνε δικό σου το πουλόβερ από τα Stradivarius που βγαίνει σε τρία χρώματα - Μόνο με 12,99 €

Προλαβαίνεις να το κάνεις δικό σου!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κάνε δικό σου το πουλόβερ από τα Stradivarius που βγαίνει σε τρία χρώματα - Μόνο με 12,99 €

Με αφορμή την κακοκαιρία «Φίλιππος» το κρύο είναι ακόμη αρκετά τσουχτερό με αποτέλεσμα το ντύσιμο που πρέπει να επιλέξουμε να είναι ανάλογο προκειμένου να αντέξουμε. Έτσι λοιπόν, εμείς βρήκαμε για άλλη μια φορά την λύση καθώς στα Stradivarius έχουν το πιο ιδανικό πουλόβερ.

Πιο συγκεκριμένα, βγαίνει σε τρία χρώματα κάτι που σημαίνει ότι έχει σχεδόν για όλα τα γούστα. Ωστόσο θα μπορούσε κανείς να πει πως είναι αρκετά ιδιαίτερο μιας και τα μανίκια του είναι σε σχήμα καμπάνας ενώ η τιμή του είναι σοκ μιας και με την έκπτωση κοστίζει μόνο 12,99 €. Εσείς τι περιμένετε; Δείτε επίσης το τζιν που θα ταίριαζε γάντι.

Το πουλόβερ με μανίκια καμπάνα από τα Stradivarius

  • Πράσινο
  • Βανίλια
  • Καφέ

Πουλόβερ από τα Stradivarius

Πράσινο πουλόβερ από τα Stradivarius

Βανίλια πουλόβερ από τα Stradivarius

Φόρεσε το απόλυτο ψηλόμεσο τζιν από τα Stradivarius που αγκαλιάζει τις καμπύλες!

Συνήθως όταν έχεις ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα τις καθημερινές λόγω πολλών αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων το πρώτο πράγμα που θα σκεφτείς είναι αναμφίβολα να ντυθείς βολικά.

Έτσι, αρκετές φορές στην καθημερινότητά μας επιλέγουμε casual συνολάκια τα οποία αναμφίβολα κάνουν την διαφορά εάν ξέρεις να τα συνδυάσεις σωστά. Μετά από το ψάξιμο που κάναμε στο online store του Stradivarius, σας βρήκαμε την πιο γρήγορη αλλά και εύκολη λύση σε περίπτωση που δεν θέλετε να χαλάσετε ούτε λεφτά αλλά και να είστε βολικά με του ρούχο που έχετε επιλέξει.

Το συγκεκριμένο ψηλόμεσο τζιν μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως και το βράδυ συνδυάζοντάς το με ένα αθλητικό παπούτσι ή ακόμη και με ένα πέδιλο.

Το τζιν από τα Stardivarius που είναι must για την ντουλάπα σου

Jean - Stradivarius

Stardivarius - Jean

Μπλε τζιν από τα Stradivarius

Must have jean από τα Stradivarius