Zara: Ροζ και άκρως οικονομικό το απόλυτο παντελόνι που καθηλώνει

Μην το χάσετε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Zara: Ροζ και άκρως οικονομικό το απόλυτο παντελόνι που καθηλώνει

Το απόλυτο χρώμα για την φετινή ανοιξιάτικη κολλεξιόν είναι ένα και αυτό είναι το ροζ. Τα Zara το έχουν παντού και προτείνουν τρόπους να συνδυαστεί ακόμα και στο γραφείο. Μάλιστα στη νέα συλλογή ρούχων υπάρχει ένα κομμάτι που προκαλεί πανικό. Είναι το σωστό το office παντελόνι στο πιο σωστό ροζ.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό κομμάτι το οποίο εφαρμόζει τέλεια και είναι ότι πρέπει για μια εμφάνιση στην δουλειά που θα τραβήξει τα βλέμματα, αλλά και για το χαλαρή έξοδο στο τέλος της βάρδιας. Είναι ψηλόμεσο, slim παντελόνι με έντονες ραφές.

Μπορείς να το συνδυάσεις με sneakers ή πέδιλα (όπως αυτά εδώ) για να το αναβαθμίσεις σε πιο βραδινό look και σίγουρα θα κλέψεις όλα τα βλέμματα στο άψε σβήσε. Το παντελόνι κοστίζει κοστίζει μόλις 25,95 ευρώ για αυτό τρέξε να το αγοράσεις!

Βγαίνει σε 10 αποχρώσεις και φυσικά σε μαύρο και μπεζ για πιο typical outfits, αλλά και σε λευκό για την πιο chic σου εμφάνιση.

Ψηλόμεσο παντελόνι από τα Zara

  • Ψηλόμεσο παντελόνι για office look
  • Ύφασμα από ανακυκλώσιμο πολυεστέρα
  • Έντονες ραφές και τσέπες από με ρέλι
  • Χρώμα ροζ τσιχλόφουσκας 7901/432
  • 25,95 EUR

Το παντελόνι των Zara

Το ροζ παντελόνι των Zara

Zara

Οι συνδιασμοί με ροζ που σκοτώνουν

Αν σε προβληματίσει το πως θα συνδιάσεις το ροζ παντελόνι σου, εμείς σου έχουμε την λύση. Πέρα από τις κλασσικές επιλογές του λευκού και του εκρού υπάρχουν και ορισμένες που ταιριάζουν πολύ και δεν ειχε σκεφτεί.

Για αρχή, όπως προτείνει και το Zara, ένα πουκάμισο σε έντονο φουξ θα απογειώσει το look σου αλλά το ίδιο θα κάνει και ένα σατέν πουκάμισο σε μπλε royal ή σε πράσινο.

Στην περίπτωση που είσαι λάτρης του κόκκινου, μπορείς να το τολμήσεις, κάποιες celebrities το έχουν κάνει ήδη και έχουν βει κερδισμένες.

Μην ξεχνάμε όμως πως και το total pin outfit είναι φωτιά.