Ξεπουλάει στο λεπτό το σύνολο από τα BSB που επέλεξε να φορέσει η Φαίη Σκορδά

Θα πάθετε πλάκα!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξεπουλάει στο λεπτό το σύνολο από τα BSB που επέλεξε να φορέσει η Φαίη Σκορδά

Την Φαίη Σκορδά την βλέπουμε κάθε πρωί μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 στην εκπομπή «Πρωινό». Μάλιστα, είναι μια από τις πιο γνωστές παρουσιάστριες της Ελληνικής τηλεόρασης η οποία φημίζεται ιδιαίτερα για το στυλ που επιλέγει.

Αρκετά συχνά την έχουμε δει να φοράει διάφορα ρούχα από τα BSB. Έτσι λοιπόν μετά από σχετική ανάρτηση που έκανε στο Instagram όπου είναι αρκετά ενεργή, αποφασίσαμε να σας βρούμε το σύνολό της.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα μακρυμάνικο πουλόβερ το οποίο βγαίνει σε τρία χρώματα ενώ από την άλλη επέλεξε να το συνδυάσει με μια τζιν φούστα όπου το χρώμα της είναι μπλε. Δείτε επίσης εδώ το μπλε σύνολο που επέλεξε να φορέσει και έχει τρελάνει τους πάντες.

Το σύνολο της Φαίης Σκορδά από τα BSB

BSB πουλόβερ ροζ

BSB πουλόβερ
Φούστα από τα BSB
JEAN φούστα από τα BSB

Από 89,90 ευρώ έπεσε στα 44,90 ευρώ - Το σατέν statement φόρεμα που πρέπει να αποκτήσεις

Το animal print είναι ένα μοτίβο που βρίσκεται στην μόδα συνεχώς τα τελευταία χρόνια και όχι άδικα, καθώς πέρα από κομμάτι statement για κάθε συλλογή, αποτελεί και ένα ρούχο κόσμημα. Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας, από το πρωί μέχρι και το βράδυ, ενώ με τα κατάλληλα αξεσουάρ και πανωφόρια - δείτε εδώ το γούνινο πανωφόρι της Φαίης Σκορδά που είναι σε προσφορά - μπορεί να μεταμορφωθεί πολύ εύκολα και να τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Το BSB έχει το κατάλληλο μίντι animal print φόρμεα, που πρέπει κάθε γυναίκα να έχει στη συλλογή της και μπορεί να συνδυαστεί με πολλά από τα βασικά κομμάτια της ντουλάπας μας. Μάλιστα, καθώς διανύουμε περίοδο προσφορών, το συγκεκριμένο κομμάτι βρίσκεται σε έκπτωση από 89,90 ευρώ έχει πέσει στα 44,90!

Το φόρεμα του BSB που έχει πέσει στη μισή τιμή

Το σατέν statement φόρεμα που πρέπει να αποκτήσεις