Με fluffy πουλόβερ από τα BSB η Φαίη Σκορδά - Ξεπουλάει στο λεπτό

Πρέπει να γίνει δικό σου!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Με fluffy πουλόβερ από τα BSB η Φαίη Σκορδά - Ξεπουλάει στο λεπτό

Η Φαίη Σκορδά είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αδιαμφισβήτητα είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες παρουσιάστριες καθώς την βλέπουμε καθημερινά στην εκπομπή «Πρωινό».

Έτσι λοιπόν, αυτή τη φορά η Φαίη Σκορδά επέλεξε να φορέσει ένα ιδιαίτερο πουλόβερ από τα BSB το οποίο είναι αρκετά ιδιαίτερο. Είναι πλεκτό fluffy με balloon μανίκια ενώ από την άλλη η υφή του είναι μαλακή καθώς είναι άνετο στην εφαρμογή. Δείτε επίσης το σύνολο που επέλεξε από τα BSB και ξεπουλάει στο λεπτό

Το BSB πουλόβερ που επέλεξε να φορέσει η Φαίη Σκορδά

  • Λεβάντα
  • Μέντα
  • €29,90

BSB - Πουλόβερ μέντα

Πουλόβερ από τα BSB

Μπορείτε να το συνδυάσετε με το ψηλόμεσο τζιν από τα Stradivarius

Συνήθως όταν έχεις ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα τις καθημερινές λόγω πολλών αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων το πρώτο πράγμα που θα σκεφτείς είναι αναμφίβολα να ντυθείς βολικά.

Έτσι, αρκετές φορές στην καθημερινότητά μας επιλέγουμε casual συνολάκια τα οποία αναμφίβολα κάνουν την διαφορά εάν ξέρεις να τα συνδυάσεις σωστά. Μετά από το ψάξιμο που κάναμε στο online store του Stradivarius, σας βρήκαμε την πιο γρήγορη αλλά και εύκολη λύση σε περίπτωση που δεν θέλετε να χαλάσετε ούτε λεφτά αλλά και να είστε βολικά με του ρούχο που έχετε επιλέξει.

Το συγκεκριμένο ψηλόμεσο τζιν μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως και το βράδυ συνδυάζοντάς το με ένα αθλητικό παπούτσι ή ακόμη και με ένα πέδιλο.

Το τζιν από τα Stardivarius που είναι must για την ντουλάπα σου

Jean - Stradivarius

Stardivarius - Jean

Μπλε τζιν από τα Stradivarius

Must have jean από τα Stradivarius