Ξεπουλάνε στο λεπτό οι συγκεκριμένες εσπαντρίγιες από τα Zara - Είναι must για την άνοιξη

Προλαβαίνεις να τις αγοράσεις!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξεπουλάνε στο λεπτό οι συγκεκριμένες εσπαντρίγιες από τα Zara - Είναι must για την άνοιξη

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού θα δούμε βελτίωση τις επόμενες ημέρες. Έτσι λοιπόν, εμείς βρήκαμε την αφορμή προκειμένου να κάνουμε ένα γρήγορο ψάξιμο στο online store των Zara έτσι ώστε να σας προτείνουμε το πιο ανοιξιάτικο παπούτσι που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου για φέτος!

Πιο συγκεκριμένα, πέρα από τα μποτάκια και τα sneakers τα οποία αναμφίβολα βολεύουν ιδιαίτερα στην καθημερινότητά μας πόσο μάλλον όταν έχουμε πολλά "τρεξίματα".

Ωστόσο για την άνοιξη μια άλλη λύση θα ήταν ένα σικάτο κλασικό ζευγάρι εσπαντρίγιες οι οποίες μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ με ό,τι θέλετε. (Δείτε εδώ το απίστευτο φόρεμα που θα ταίριαζε γάντι)

Οι εσπαντρίγιες από τα Zara που πρέπει να γίνουν δικές σου

  • 49.95 EUR
  • Μαύρο
  • | 2370/910

Zara - Εσπαντρίγιες

Μαύρη εσπαντρίγια από τα Zara

Zara - Παπούτσι

Παπούτσι από τα Zara

Σε περίπτωση που κρυώσετε σας έχουμε την λύση! - Το παλτό από τα Zara που κάνει θραύση

Στα Zara υπάρχει ένα παλτό το οποίο με το που βγήκε στα καταστήματα και στο sites της αλυσίδας ξεπούλησε όχι μόνο λόγω του ότι ήταν ένα κλασικό παλτό που ταιριάζει με όλα, αλλά και λόγω της απίστευτης τιμής του, αφού κοστίζει μόλις 29.95 ευρώ.

Πρόκειται για το ανοιχτό παλτό με πέτο στο γιακά και μακρύ μανίκι. Αν μάλιστα νομίζετε ότι δεν έχει τσέπες κάνετε λάθος, καθώς είναι... κρυφές. Βγαίνει σε 6 διαφορετικά χρώματα για να διαλέξεις.

Μπορεί άνετα να φορεθεί από νωρίς το πρωί, έως το βράδυ για μια βόλτα για κοκτέιλ με παρέα. Μάλιστα, ταιριάζει απίστευτα και με αυτές τις μπότες που έχουν σούπερ έκπτωση, αν θέλεις να δημιουργήσει ένα πιο στιλάτο look.

Αυτό είναι το παλτό των Zara

  • 5070/626
  • 29,95 EUR

Παλτό Zara

Παλτό με πέτο Zara