Ξεπουλάει στο λεπτό το ασύμμετρο μαύρο φόρεμα από τα Stradivarius - Κοστίζει μόνο 19,99 €

Πρέπει να γίνει δικό σου!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξεπουλάει στο λεπτό το ασύμμετρο μαύρο φόρεμα από τα Stradivarius - Κοστίζει μόνο 19,99 €

Όπως όλα δείχνουν ο καιρός έχει φτιάξει για τα καλά μιας και τις προηγούμενες ημέρες αρκετές από εμάς είχαμε απογοητευτεί αρκετά. Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός αποφασίσαμε να κάνουμε μια μικρή έρευνα στο online store των Stradivarius προκειμένου να σας βρούμε την πιο ιδανική λύση.

Έτσι λοιπόν, αυτή τη φορά επιλέξαμε να σας προτείνουμε ένα ιδιαίτερο φόρεμα το οποίο μπορείτε να φορέσετε το ΣΚ σε κάποια έξοδό σας αφού ο καιρός το επιτρέπει. Πιο συγκεκριμένα, είναι ένα ντραπέ ασύμμετρο φόρεμα το οποίο βγαίνει μόνο σε μαύρο χρώμα και κοστίζει μόνο 19,99 €. (Δείτε επίσης εδώ με ποια πέδιλα θα ταίριαζαν)

Το ασύμμετρο φόρεμα από τα Stradivarius

  • Μαύρο
  • 19,99 €.

Stradivarius φόρεμα

Φόρεμα από τα Stradivarius

Αυτή είναι η τσάντα από τα Stradivarius που πρέπει να γίνει δική σου

Κάθε φορά προσπαθούμε να βρούμε διάφορες προτάσεις από τα Stradivarius σε προσιτές τιμές μέσα από το online store. Έτσι αυτή τη φορά, μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκαμε την πιο ιδανική λύση για εσάς που δεν μπορείτε να φύγετε από το σπίτι σας χωρίς να έχετε στον ώμο σας κάποια τσάντα.

Έτσι, η συγκεκριμένη τσάντα χιαστί με τρουκαλυσίδα κάνει απόλυτη θραύση καθώς ξεπουλάει όσο καμία άλλη. Μπορείς να την φορέσεις παντού και να την συνδυάσεις με όλα σου look, ειδικά με αυτό σικάτο μίνι φόρεμα.

Μάλιστα, η τιμή της τσάντας είναι μόλις 12,59 € από 17,99 € και αποτελεί σίγουρα μια αγορά που δεν πρόκειται να την μετανιώσεις. Τρέξε να την παραγγείλεις γιατί δεν θα υπάρχει για πολύ! Να τονίσουμε επίσης πως βγαίνει σε δυο χρώματα.

Stradivarius - Τσάντα

Τσάντα από τα Stradivarius

Τσάντα από τα Stradivarius

Stradivarius άσπρη τσάντα